راهنمای کامل ثبت شرکت در سال 1401

راهنمای کامل ثبت شرکت در سال 1401

اگر دو یا چند شخص (حقیقی یا حقوقی)؛ اجتماعی به منظور اهداف تجاری و بدست آوردن سود تشکیل دهند، به آن شرکت گفته می‌شود که در این صورت پر واضح است که باید برای ثبت شرکت اقدام شود. اما اینکه به چه صورت باید شرکت‌های دلخواه را به ثبت رساند موضوع با اهمیتی است که قصد داریم در این مقاله به آن بپردازیم. در کنار این مورد، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت نیز فوق العاده مهم است و با توجه به قوانین جدید احتمالی که در سال 1401 وضع شده است، نیاز به بروزرسانی در این خصوص است که سعی خواهیم کرد در 3 بخش مجزا همه‌ی این موارد را در توضیح دهیم. به طور کلی برای کسب و کارهایی که در حال حاضر راه‌اندازی شده‌اند ثبت شرکت باید هر چه سریع‌تر در نظر گرفته شود که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
افزونه فرم ساز آسان
فرم ساز آسان اولین فرم ساز کاملا فارسی وردپرس
خرید ورق گالوانیزه رنگی
خرید انواع ورق گالوانیزه رنگی با بهترین قیمت
بلیط هواپیما مشهد تهران
خرید بلیط هواپیما مشهد تهران
بلیط هواپیما تهران شیراز
خرید بلیط هواپیما تهران شیراز
خودتان را اینجا معرفی کنید

ثبت شرکت الی ثبت

برای ثبت شرکت چه باید کرد

برای این منظور می‌توانید به شخصه اقدام کنید و یا اینکه از موسسه‌هایی که در این حوزه فعالیت دارند بهره ببرید. توصیه‌ی ما این است که به دلیل آشنا نبودن با قوانین متعدد ثبت برند و شرکت، حتماً از شرکت‌های حرفه‌ای در این خصوص استفاده نمایید که توصیه ما همکاری با شرکت الی ثبت است که البته دلایل‌مان را در این خصوص در ادامه مقاله خواهیم گفت. حال برای اینکه بتوانید روال ثبت شرکت را انجام دهید باید اطلاعات جامعی درباره‌ی انواع شرکت‌ها قابل ثبت داشته باشید؛ که برخی از آنان عبارتند از:

ثبت-شرکت/https://elisabt.ir

شرکت‌ها با مسئولیت محدود:

تعداد نفراتی که برای ثبت این نوع شرکت نیاز است، حداقل 2 نفر و مسئولیت هر یک از شرکا نیز نسبت به سرمایه‌ای که دارند، تعیین می‌شود. گفتنی است که برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود نیاز به مواری مانند اساسنامه، تقاضانامه، شرکت نامه و همچنین صورتجلسه مجمع عمومی و مدارک شناسایی شرکا است.

شرکت‌ها با سهامی خاص:

حداقل تعداد نفرات برای ثبت سهامی خاص که معمولاً شرکت‌های بازرگانی هستند، 3 نفر است و فعالیت‌های هر یک از این نفرات بر اساس میزان سهام‌شان در نظر گرفته می‌شود. اظهارنامه، اساسنامه و صورتجلسه مجمع عمومی و هیئت مدیره از جمله مدارک مورد نیاز برای ثبت این نوع شرکت است.

شرکت‌ها با  سهامی عام:

تعداد نفراتی که برای ثبت شرکت سهامی عام مورد نیاز است، حداقل 5 نفر است و همانطور که حتماً می‌دانید بخش گسترده‌ای از سهام این نوع شرکت‌ها بوسیله مردم تأمین شده است. از جمله مدارک این نوع شرکت برای ثبت نیز می‌توان به اظهارنامه، اساسنامه، اعلامیه پذیره نویسی، گواهی بانکی و... اشاره کرد.

گفتنی است که دیگر انواع شرکت نیز وجود دارد که برای اطلاع از مدارک مورد نیاز و نحوه‌ی به ثبت رسیدن هر کدام نیاز به استفاده از شرکت‌های تخصصی در این حوزه دارید که توصیه می‌کنیم از خدمات موسسه الی ثبت استفاده نمایید.

 

مراحل کلی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها

 

حال برای اینکه شرکت‌ دلخواه‌تان را به ثبت برسانید باید از مراحل انجام آن به طور کامل اطلاع داشته باشید که ما در ادامه به آن خواهیم پرداخت:

  • در نظر گرفتن نوع شرکتی که برای ثبت نیاز دارید.
  • انتخاب شرکای شرکت (سهامداران).
  • تعیین سرمایه اولیه.
  • در نظر گرفتن موضوع فعالیت شرکت.
  • تعیین نام شرکت.
  • تعیین سمت هر عضو شرکت و اختیارات‌شان.
  • آماده کردن کلیه مدارک طبق چک لیست اداره ثبت.
  • ثبت نام آنلاین (در این خصوص حتماً با تیم تخصصی الی ثبت مشورت بگیرید).
  • ارسال مدارک بهمراه نامه‌ی تأییدیه اسم شرکت.
  • درج در روزنامه رسمی.

ضمناً گفتنی است؛ احتمال اینکه به تنهایی نتوانید همه‌ی موارد عنوان شده را به طور کامل آماده کنید، بنابراین برای ثبت شرکت نیاز به افراد متخصص در این زمینه خواهید داشت که استفاده از مشاوران باتجربه‌ی الی ثبت شما را به بهترین نحو ممکن راهنمایی خواهد کرد.

مدارک مهم برای ثبت انواع شرکت

حال که با مراحل کلی به ثبت رسیدن شرکت آشنا شده‌اید، به سراغ مدارک مورد نیاز برای این منظور می‌رویم. البته ممکن است در قوانین جدید نیاز به ارائه مدارک دیگر نیز باشد که برای اطلاع آن باید از شرکت‌های ثبت شرکت مانند الی ثبت بهره ببرید. در حالت کلی مدارکی که برای این منظور نیاز است، عبارتند از:

  1. آماده سازی مدارک هویتی همه‌ی شرکا.
  2. ارائه شرکت نامه، تقاضانامه، اساسنامه و...
  3. ثبت نام کد ثنا برای همه اعضا.
  4. ارائه تأییدیه آدرس و کدپستی.
  5. تعیین و ارائه حق امضا نفرات شرکت.
  6. تعیین سمت هر یک از اعضا.
  7. ارائه مجوز (فقط برای شرکت‌هایی که نیاز به دریافت مجوز دارند).
  8. ارائه صوتجلسه مجمع عمومی و صورتجلسه هیئت مدیره.
  9. ارائه چند نام حداقل 3 سیلابی.
  10. فیش بانکی معادل 35 درصد از کل سرمایه اولیه شرکت (برای شرکت‌های سهامی خاص).

 

ثبت برند الی ثبت

 

مراحل ثبت برند

ثبت برند نیز مانند ثبت شرکت نیازمند ارائه مدارک است و مراحل مختص به خود را دارد که ما در این بخش قصد داریم به طور خلاصه و البته مفید به آن بپردازیم. ضمن اینکه اگر با مطالعه‌ی این بخش، همچنان با سوالات و ابهاماتی درباره‌ی ثبت برند مواجه بوده‌اید، حتماً با مشاوران شرکت الی ثبت در تماس باشید. حال اجازه دهید به مراحل ثبت برند اشاره کنیم:

  • انتخاب علامت تجاری (نام برند). پر واضح است که در ابتدای کار باید نام برند مختص به شرکت‌تان را تعیین کنید که برای این منظور باید قوانین خاصی را در نظر داشته باشید که بهتر است در این خصوص از افراد باتجربه بهره ببرید. گفتنی است که نام انتخابی نباید از قبل به ثبت رسیده باشد و یا خلاف قوانین در نظر گرفته شده باشد.
  • استعلام ثبت برند. پس از انتخاب یک برند بای روند استعلام برند را انجام دهید. در واقع برند انتخابی نباید در حوزه فعالیت‌تان به ثبت رسیده باشد که در این صورت باید برند دیگری را انتخاب کنید. گفتنی است که حتی برای انتخاب نام برند نیز می‌توانید از مشاوران ثبت شرکت الی ثبت استفاده کنید چرا که تجربه‌ی خوبی در این زمینه دارد.
  • تکمیل مدارک لازم. همین که نام برند بررسی شد و احتمال ثبت آن افزایش یافت باید به تکمیل مدارک ثبت برند اقدام کرد که در ادامه به مهم‌ترین مدارکی که برای این منظور نیاز است، می‌پردازیم.

/ثبت-برند/https://elisabt.ir

مدارم مورد نیاز برای ثبت برند

برای اینکه ثبت برند به طور کامل در نظر گرفته شود، نیاز به ارائه مدارک مختلفی است که در این خصوص باید مدارک را به دو دسته‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی تقسیم بندی کرد چرا که برای هر دو گروه به مدارک متفاوتی نیاز خواهد بود. حال در ادامه به بررسی این موارد می‌پردازیم:

 

  • مدارک ثبت برند برای حقیقی‌ها

  1. تصویر برابر اصل شده شناسنامه، کارت ملی و ارائه کد پستی 10 رقمی.
  2. ارائه پروانه بهره‌برداری یا مجوز تولید.
  3. ارائه تصویر علامت تجاری در اندازه 8 در 8 سانتی‌متر (15 عدد کافی است).
  4. ارائه کارت بازرگانی به نام شخص دارنده جواز. (اگر برند مدنظر فارسی نباشد).

 

  • مدارک ثبت برند برای حقوقی‌ها

  1. ارائه پروانه کسب برابر اصل شده.
  2. ارائه تصویر آگهی تأسیس و روزنامه رسمی آخرین تغییرات هیأت مدیره.
  3. ارائه تصویر برابر اصل شده شناسنامه و کارت ملی دارندگان حق امضا.
  4. ارائه کد پستی 10 رقمی.
  5. ارائه کارت بازرگانی برابر اصل شده (اگر برند لاتین است).
  6. ارائه تصویر علات تجاری در ابعاد 8 در 8 سانتی‌متر.
  7. ارائه وکالتنامه توسط دارندگان حق امضا.

ناگفته نماند که ممکن است به دلایل مختلف تغییراتی در قوانین مدارک مورد نیاز ثبت شرکت و همچنین ثبت برند پیش آمده باشد که در این صورت پیشنهاد می‌کنیم قبل از هر گونه اقدام با موسسات یا شرکت‌های معتبر در این خصوص مشورت بگیرید که ما شرکت الی ثبت را برای این منظور پیشنهاد می‌کنیم.

 

بررسی ثبت تغییرات شرکت

هر شرکتی ممکن است به دلایل مختلف نیاز به تغییرات داشته باشد که در صورت انجام آن ملزم به ثبت تغییرات شرکت خواهد بود که طبیعتاً مراحل خاص خود را دارد. حال قبل از اینکه به مراحل انجام تغییرات ثبت شرکت بپردازیم، اجازه دهید به دلایل این موضوع اشاره کنیم که عبارتند از:

  1. تغییر در اساسنامه شرکت که شامل موارد مانند آدرس شرکت، زمینه فعالیت شرکت و... خواهد بود.
  2. تغییر در میزان سهام و سرمایه شرکت.
  3. تغییر در تعداد شریک کسب و کار.
  4. انحلال شرکت.
  5. تعیین یا تمدید بازرسین شرکت.
  6. تمدید مدیران یا حتی تغییر سمت آنها.
  7. تغییر در نام شرکت.
  8. تغییر تابعیت شرکت.

پر واضح است که برای هر کدام از این موارد نیاز به برگزاری مجامع عمومی یا فوق العاده است که بنا به نوع تغییرات در نظر گرفته می‌شود. ضمناً توصیه می‌کنیم که اگر در این خصوص با ابهاماتی مواجه شده‌اید، حتماً با مشاوران الی ثبت در تماس باشید تا شما عزیزان را به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنند.

/ثبت-تغییرات-شرکت/https://elisabt.ir

مراحل انجام ثبت تغییرات شرکت

در ابتدا باید عنوان کنیم که بهتر است انجام چنین مواردی با استفاده از افراد باتجربه در موسسه‌های ثبت شرکت انجام شود چرا که اگر در این زمینه اطلاعات کافی نداشته باشید، دچار سردرگمی شوید. با این حال برای در نظر گرفتن ثبت تغییرات شرکت باید به سامانه ثبت شرکت‌ها مراجعه کنید و سپس مراحل زیر را انجام دهید:

  1. تنظیم صورتجلسه.
  2. مراجعه به وبسایت اداره ثبت شرکت‌ها.
  3. ورود به سامانه و انتخاب استان و واحد ثبتی مربوطه.
  4. پر کردن اطلاعات شرکت و شناسه ملی شرکت بهمراه وارد کردن شماره ثبت شرکت
  5. انتخاب نوع شرکت و تعیین نوع صورتجلسه.
  6. تعیین تعداد اعضا و مد نظر قرار دادن مشخصات کامل آنها.
  7. دریافت کد 19 رقمی در بخش پذیرش موقت.
  8. تعیین مشخصات افرادی که دفتر را امضا کرده‌اند و وارد کردن تصمیمات گرفته شده در جلسه.
  9. ثبت شماره ملی افراد حاضر در جلسه و وارد کردن سمت آنها.
  10. تأیید مدارک مورد نیاز و تایپ متن صورتجلسه.
  11. تأییدیه پذیرش برای اداره ثبت شرکت‌ها.

 

همانطور که مشاهده کرده‌اید نه تنها برای ثبت شرکت بلکه برای ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت نیز به آماده سازی موارد مختلف نیاز است که طبیعتاً بعنوان مدیر یک مجموعه باید به طور کامل آنها را در نظر داشته باشید. ضمن اینکه برای انجام هر کدام از موارد عنوان شده در این مقاله نیاز به صرف هزینه‌ دارید که برای این منظور کافی است که با مشاوران الی ثبت در ارتباط باشید تا در این خصوص بهترین راهنمایی را داشته باشند.

 

اخذ رتبه و رتبه بندی شرکت الی ثبت

 

ثبت شرکت با موسسه الی ثبت

حال با توجه به موارد عنوان شده در این مقاله، چنانچه نیاز به ثبت شرکت، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت دارید، باید از یک بستر معتبر در این زمینه استفاده کنید که پیشنهاد ما بکارگیری از مجموعه الی ثبت است. در واقع این شرکت با دارا بودن متخصصان باتجربه شما عزیزان را در خصوص موارد گفته شده به بهترین نحو ممکن راهنمایی می‌کند.

ضمن اینکه اگر کسب و کار یا شرکتی به دنبال اخذ رتبه و رتبه بندی است، به راحتی می‌تواند از خدمات تیم الی ثبت استفاده کند. حتی دریافت گرید نیز با توجه به موضوعات خاص قابل انجام است که فقط کافی است با مشاوران این مجموعه در تماس باشید. برای این منظور می‌توانید از راه‌های ارتباطی قرار داده شده در انتهای مطلب بهره ببرید.

https://elisabt.ir/

02126710646

مجید علوی زاده فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۷ با طراحی گرافیک شروع کرد، طراحی وب را از سال ۱۳۸۰ و برنامه نویسی وب را از سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و در همان سال وب سایت مجید آنلاین را تاسیس کرد. هم اکنون تخصص او طراحی و توسعه وب است.

نظرات و سوالات کاربران

هنوز دیدگاه و یا سوالی ارسال نشده است.
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.