معرفی چراغ های مودم + کاربردهای آن

معرفی چراغ های مودم + کاربردهای آن

مودم‌های اینترنت و تجهیزات اکتیو شبکه دارای نمادها و چراغ‌های ال ای دی مختلفی هستند که هر کدام بسته به رنگ و فعالیتی که نماینگر آن است، می‌تواند معنای متفاوتی داشته باشد. برای مثال اگر چراغ های مودم با سرعت چشمک بزند کاملا معنی متفاوتی نسبت به زمانی که یک چراغ ثابت یا کاملا خاموش، دارد.

دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
جای بروشور دیواری
خرید جای بروشور دیواری و رومیزی
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
تعمیر لوازم خانگی
تعمیر جاروبرقی، مایکروفر، بخارشوی، ظرفشویی، لباسشویی، سولاردام، کولرگازی
خودتان را اینجا معرفی کنید

در این مقاله سعی داریم چراغ های مودم و معنای چراغ های مودم و اینکه رنگ هر کدام چه معنایی دارد و چگونه باید نمادهای روی یک مودم را خواند، صحبت کنیم. این مقاله به صورت کلی و درباره تمامی مود‌م‌ها است و ممکن است مودم شما بسته به مدل و برند آن، تعدادی چراغ کمتر یا بیشتر داشته باشد ولی در کل این مقاله دید خوبی درباره چراغ های مودم به شما می‌دهد.

برای مشاهده انواع تجهیزات اکتیو شبکه اینجا کلیک کنید.

معنای رنگ چراغ‌ های مودم

"معنا

رنگ چراغ‌های LED بر روی تجهیزات اکتیو شبکه با عملکردها و وظایف مختلفی در این وسیله اینترنتی ارتباط دارد. هر رنگ مشخصی می‌تواند جنبه‌های مختلفی از نحوه کارکرد دستگاه یا سرویس اینترنت به ما ارائه دهد؛ به این معنا که می‌تواند مشخص کند که آیا خطایی رخ داده است یا اتصال قطع و آفلاین است. در زیر به چند رنگی در بیشتر چراغ های مودم استفاده استفاده می‌شود اشاره شده است:

 

  • سبز: یک چراغ سبز مودم معمولا نشان دهنده روشن بودن مودم، اتصال صحیح اینترنت، جفت شدن صحیح مودم با دستگاهی دیگر، خط تلفن فعال و یا سیگنال قوی اینترنت است.
  • آبی: یک چراغ آبی می‌تواند نشانگر آپدیت در حال انجام فرمور مودم، در حال جفت شدن (Pairing) مودم با دستگاهی دیگر، تشخیص یک ارائه دهنده سرویس، آغاز فرایند اتصال، پایان فرایند اتصال و یا برقرار بودن یک ارتباط تلفنی است.
  • نارنجی: چراغ نارنجی بعضی اوقات نشان دهنده یک اتصال خوب (نه عالی) اینترنت است یا نشان دهنده فرایند اتصال بعد از روشن کردن مودم، قطع شدن خط تلفن اما برقرار بودن امکان برقراری تلفن های اورژانسی و ضروری و یا آغاز فرایند جفت شدن با دستگاهی دیگر است.
  • قرمز: رنگ قرمز چراغ می‌تواند به این معنا باشد که مودم بیش از حد گرم شده است، خطایی رخ داده، اتصال اینترنت ضعیف است، اتصالی برقرار نیست، احراز هویت PPP انجام نشده است، نصب به مشکل برخورده است و یا خط تلفن کلا از مودم جدا شده است.
  • سفید: یک چراغ LED سفید معمولا برای نشان دادن روشن بودن مودم، آغاز شدن فرایند جفت شدن با وسیله دیگر، تلاش مودم برای پیدا کردن یک ارائه دهنده سرویس اینترنت و اتصال به آن و یا در حال انجام بودن فرایند آپدیت فرمور مودم می‌باشد.

 

معنای چراغ های مودم 

 

"خاموش

 
  • چراغ مودم ثابت: معمولا وقتی چراغی ثابت است و چشمک نمیزند به این معناست که آن وظیفه مشخص به درستی در حال انجام است یا تمام شده است. یک چراغ قرمز یا نارنجی ثابت، همانطور که در بالاتر به آن اشاره شد، می‌تواند نشانگر به وجود آمدن خطایی باشد که نیاز به تحصیح دارد.
  • چراغ مودم چشمک زن: معنای چراغی که چشمک یا سوسو می‌زند به رنگ آن بستگی دارد؛ می‌تواند نشان دهنده فعالیت اینترنتی باشد، یا نمایانگر در حال انجام بودن برقرای یک اتصال یا Pairing باشد یا اینکه می‌تواند به درست قرار نگرفتن گوشی دستگاه تلفن که درست بر جایش قرار نگرفته و باعث اشغال شدن خط تلفن شده است اشاره کند. گاهی اوقات هم چشمک زدن چراغ مودم به معنای آغاز یک فرایند است که هر چقدر این چشمک زدن سریعتر باشد در واقع نشان می‌دهد که به پایان انجام آن فرایند نزدیکتر می‌شود.
  • چراغ خاموش: اگر چراغ مودم کلا خاموش باشد به این معناست که کلا مودم در برق نیست، اتصال به ارائه دهنده سرویس اینترنت کاملا و از هر جهتی قطع شده است. اگر چه شاید متناقض به نظر بیاید، اما در بعضی از مودم و بعضی از چراغ‌ها اگر کلا خاموش باشند یعنی اینکه مودم دارد به درستی کار می‌کند.

 

توجه: خاموش بودن چراغ مودم همیشه هم بد نیست، برای مثال اگر شما نیازی به استفاده از یک کابل اینترنت ندارید و به طبع کابلی هم به مودم متصل نکرده‌اید، مشخصا به این معنا خواهد بود که چراغ مربوط به کابل اترنت باید خاموش باشد. به طور مشابه اگر خدمات تلفن ثابت از طریق ارائه دهنده سرویس اینترنت شما به شما ارائه نشده و در واقع آن خط تلفن فقط توانایی اتصال به اینترنت را دارد، پس نباید نگران چراغ نشانگر خط تلفن باشید.

 

معنای نمادهای روی تجهیزات اکتیو شبکه

 

بعضی از مودم‌ها یا مودم روترها دارای نوشته‌ای در بالای هر کدام از چراغ‌ها هستند که درک اینکه آن چراغ چه معنای دارد را آسان می‌کند. اما بیشتر مودم‌ها این نوشته را ندارند که باعث سردرگمی می‌شود. نمادهای مودم و روترها بسته به مدل و برند می‌توانند کاملا نسبت به هم متفاوت باشند. اما به طور کلی در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

 

  • دکمه پاور: این در واقع یک نشان جهانی برای نمایش پاور یا برق بر روی مودم‌هاست و معمولا در همه مودم‌ها به همین شکل است.
  • وای فای و اینترنت: معنی نماد سوم و دوم بسته به مدل و برند مودم می‌تواند متفاوت باشد. اما اگر فقط یکی از این نمادها بر روی مودمتان است به معنای سیگنال یا اتصال اینترنت است. در بعضی مدل‌های خاص این نماد می‌تواند به سیگنال وای فای مودم نسبت به دیگر وسیله‌ها شما اشاره کند یا اینکه جداساز سیگنال‌های 2.5 و 5 گیگاهرتز باشد.
  • اینترنت: نماد چهارم که شبیه یک سیاره با یک حلقه دور آن است معمولا به اتصال اینترنت اشاره می‌کند. بعضی اوقات هم این نماد به اتصال WAN اشاره کرده که معمولا از کاراکتر @ بهره می‌برند.
  • ارتنت: نماد پنجم معمولا نشان دهنده اتصال با سیم است که وقتی شبیه یک مربع تو خالی باشد معمولا به اتصال WAN اشاره می‌کند و وقتی که یک خط از انتها وارد آن شده باشد مانند همین تصویر نشانگر اتصال LAN است.
  • USB: نماد ششم که مشخصا یک نمادی برای USB است و بسیار معروف می‎باشد.
  • WPS: نماد هفتم نیز دو فلش یک دایره را تشکیل داده‌اند به WPS اشاره می‌کنند که با فشار دادن دکمه مربوط به آن می‌توان هر دستگاهی که نزدیک مودم باشد بدون نیاز به پسورد وای فای به آن متصل گردد.

در نهایت باید دوباره این موضوع را یادآور شد که این مقاله به طور کلی درباره چراغ های مودم و معنای چراغ های مودم است و ممکن است مودم شما مقداری با این مطالب متفاوت باشد.

 

منبع خبری: راف نت مگ

مجید علوی زاده فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۷ با طراحی گرافیک شروع کرد، طراحی وب را از سال ۱۳۸۰ و برنامه نویسی وب را از سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و در همان سال وب سایت مجید آنلاین را تاسیس کرد. هم اکنون تخصص او طراحی و توسعه وب است.

نظرات و سوالات کاربران

هنوز دیدگاه و یا سوالی ارسال نشده است.
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.