علت گرم نشدن آب رادیاتور

علت گرم نشدن آب رادیاتور
رادیاتورهای گرمایشی از دیرباز گرمابخش فضای داخلی ساختمان ها بوده اند. گرم نشدن آب رادیاتور یکی از مشکلات رایج در این نوع سیستم هاست که در این مطلب به چند مورد مهم و تاثیر گذار در این خصوص اشاره خواهیم کرد.
دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
جای بروشور دیواری
خرید جای بروشور دیواری و رومیزی
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
مشاوره و خدمات سئو
آژانس تخصصی "انجام سئو"؛ ارائه خدمات حرفه ای سئو سایت
خودتان را اینجا معرفی کنید
با توجه به ایمنی بالا و ظاهر زیبای آنها در حال حاضر در اکثر سازه ها استفاده از رادیاتور گرمایشی با استقبال فراوانی روبه رو شده و به طور چمشگیری نیز در حال گسترش است. این نوع سیستم های گرمایشی در ابعاد و جنس های مختلفی تولید و در بازار موجود می باشند. یکی از رادیاتورهایی که در اکثر نقاط کشور به وفور کاربرد دارد از نوع رادیاتور پنلی است که میزان گرمادهی و طول عمر بسیار مطلوبی دارد. تمامی رادیاتورهای گرمایشی با یک هدف یعنی تامین گرمای محیط و تحمل روزهای سرد زمستان ساخته شده و در اختیار مشتریان قرار می گیرند. اما جنس رادیاتور در میزان گرمادهی همچنین عملکرد آن تاثیر بسزایی دارد. اما صرفنظر از جنس رادیاتورها ممکن است با گرم نشدن آب رادیاتور که سرد ماندن قسمتی از بدنه را بدنبال دارد مواجه شده باشید. همانطور که اشاره شد آب به عنوان ناقل دما در رادیاتورهای گرمایشی بکار گرفته شده است، پس یکنواخت بودن دمای آب در تمامی قسمت های بدنه ی رادیاتور نکته ی حائز اهمیتی محسوب می گردد. با توجه به نیاز بازار ده ها برند از این نوع تجهیزات در بازار و فروشگاه های معتبر تولید و عرضه می گردد. بدون در نظر گرفتن برند این سیستم ها از قبیل رادیاتور پنلی ایران رادیاتور، ایساتیس، گلدپن، ایران نوین و دیگر مارک ها که سطح کیفیت مطلوبی برخودارند ممکن است با گرم نشدن آب رادیاتور در زمان استفاده از آنها مواجه شوید.
با عبور و چرخش آب در لوله های داخل محفظه ی رادیاتور بدون شک مقداری رسوب و املاح در کف رادیاتور به وجود می آید. با مرور زمان و انباشت رسوب در قسمتی از بدنه ی رایاتور آبگرم به خوبی در جریان نبوده و به همین دلیل باعث سرد ماندن قسمتی از بدنه رادیاتور شده ، که همین امر سبب اخلال در عملکرد رادیاتور گرمایشی خواهد شد. رادیاتورها با توجه به نوع و ظرفیت مشخصی که دارند آبگرم مورد نیاز مدار را از پکیج، موتورخانه و یا سیستم های مرکزی دریافت می کنند. یکی از علت های گرم نشدن آب رادیاتور ممکن است رعایت نکردن فاصله ی رادیاتور با منبع تامین کننده آبگرم باشد. اگر طول لوله ی رفت به رادیاتور بیش از حد استاندارد بوده و آب مسیر طولانی را برای رسیدن به رادیاتورها طی کند به همان میزان دما از دست داده و با درجه حرارت مطلوبی به رادیاتور نمیرسد. هنگام انتخاب سیستم تامین کننده ابگرم باید حتما به ظرفیت حرارتی آن توجه ویژه  ای نمود. باید در نظر داشت که ظرفیت حرارت دهی دستگاه پاسخگوی نیاز رادیاتورهای بکار رفته در واحد مورد نظر باشد.
تجهیزات رایج و متداول تامین کننده ی آبگرم مورد نیاز رادیاتورها، انواع پکیج می باشد. پمپ پکیج قطعه ای مهم در تامین و به گردش در آرودن آبگرم رادیاتور ها هستند، اگر پمپ پکیج به خوبی کار نکند گرم نشدن آب رادیاتور را در پی خواهد داشت. پمپ پکیج عموما ممکن است دچار فرسودگی شده و به خوبی کار نکند پس بهتر است هنگامی که با این مشکل روبه رو شدید بی ضرر نیست که پمپ پکیج را بررسی نمایید، که البته این کار به تکنسین متخصص در این زمینه نیازمند است.
شیرهای ورودی و خروجی رادیاتور را چک کنید.
تمامی رادیاتور ها بوسیله ی دو لوله با منبع تغذیه آبگرم در ارتباطند. پس باید به طور مرتب لوله رفت و برگشت مدار را بررسی کرد. به علت باز و بسته شدن مکرر ممکن است لوله ها هرز شده و به درستی تنظیم نشود و یا نیمه باز بمانند، همچنین به علت عبور آب از این لوله ها ممکن است دچار گرفتگی و رسوب شده باشند، وجود رسوب در شیرهای رادیاتور باعث می شود که رادیاتور به میزان مناسب و به درستی تنظیم نشود و آب زیاد و یا کمتر از مورد نیاز وارد مدار شود بنابراین با گرم نشدن آب رادیاتور مواجه می شویم. گاهی اوقات هنگام نصب و راه اندازی رادیاتورها ممکن است کاربر به شیرها توجه نکرده و یکی از شیرها را باز نکرده باشد پس ممکن است چک نکردن شیرهای ورودی و خروجی یکی دیگر از عوامل موثر در گرم نشدن آب رادیاتور باشد.
وجود هوا در رادیاتورها اختلال در عملکرد صحیح آن بوجود می آورد. گاهی اوقات ممکن است اتصالات و واشرهای رادیاتور به درستی نصب نشده باشند و باعث ورود هوا به داخل لوله های رادیاتور گردد همین موضوع باعث می شود که آبگرم با نوسان دما روبه رو شده و به خوبی در مدار جریان نداشته باشد. پس توصیه ما اینست که رادیاتورها را به موقع و به طور مرتب هواگیری نمایید که با گرم نشدن آب رادیاتور مواجه نشوید. اگر در مدار گرمایش هوا وجود داشته باشد باعث افزایش فشار پکیج می شود، پس یکی از راههای تشخیص وجود هوا در مدار توجه به فشار پکیج است که به طور معمول این میزان بین 1.5 الی 2 بار می باشد. 
شما بازدیدکنندگان عزیز می توانید با مراجعه به فروشگاه تاسیسات دماپویا مشاهده و خرید سایر سیستم های گرمایشی اقدام نمایید.
 

مجید علوی زاده فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۷ با طراحی گرافیک شروع کرد، طراحی وب را از سال ۱۳۸۰ و برنامه نویسی وب را از سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و در همان سال وب سایت مجید آنلاین را تاسیس کرد. هم اکنون تخصص او طراحی و توسعه وب است.

نظرات و سوالات کاربران

هنوز دیدگاه و یا سوالی ارسال نشده است.
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.