آموزش طراحی لباس از وسایل مورد نیاز تا فروش و کسب درآمد فقط با 5 مرحله

آموزش طراحی لباس از وسایل مورد نیاز تا فروش و کسب درآمد فقط با 5 مرحله

آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که نیاز به آموزش طراحی لباس داشته باشید ؟ توجه داشته باشید که در دنیای مدرنی که در آن زندگی میکنیم طراحی لباس و فشن یک حرفه بسیار پر طرفدار و جذاب می باشد که در سراسر جهان هواداران بسیار زیادی را برای خود بدست آورده است. همچنین دقت داشته باشید که آموزش طراحی لباس یک بیزینس بسیار پر درآمد است که شما میتوانید در کنار لذت بردن از جذابیت های این رشته به درآمد مناسبی نیز دست پیدا کنید.

دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
جای بروشور دیواری
خرید جای بروشور دیواری و رومیزی
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
تعمیر لوازم خانگی
تعمیر جاروبرقی، مایکروفر، بخارشوی، ظرفشویی، لباسشویی، سولاردام، کولرگازی
خودتان را اینجا معرفی کنید

در این مقاله سعی داریم برای یادگیری و درک آسان آموزش طراحی لباس 5 مرحله اصلی آن را برای شما توضیح دهیم پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

https://tarhestan.org

آموزش طراحی لباس

1- تامین لوازم مورد نیاز فنی و ذهنی برای طراحی لباس

در مرحله اول طراح لباس ابتدا باید لوازم مورد نیاز خودش را برای آنچه در تخیلاتش پرورش داده است تامین کند، در مرحله بعدی طراح شروع به کشیدن طرح های مورد نظر خود بر روی کاغذ مینماید و آماده اجرا و نمایش آن برای دیگران میشود. دقت داشته باشید که این لوازم ابزار های ابتدایی و مهم یک طراح لباس است که از آغاز کار تا پایان کار با او همراه هستند.

کاغذ مخصوص : کاغذ مخصوصی که در آموزش طراحی لباس  استفاده می شود معمولا کاغذ روغنی می باشد که به آن کاغذ پوستی نیز گفته می شود، این کاغذ ها معمولا در رنگ های کاهی سفید و یا زرد تیره می باشند.

مداد سیاه و رنگی : مدادی که در طراحی لباس از آن استفاده میکنید باید از نوع HB باشد، توجه داشته باشید که مداد ها یکی از مهم ترین وسیله ها در طراحی می باشند، اگر قصد دارید به خلق طرح های رنگی بپردازید به این نکته توجه داشته باشید که مداد رنگی شما حتما باید از جنس روغنی باشد و نوع آن در کانون مداد قرار داشته باشد.

ماژیک : از انواع ماژیک ها برای نشان دادن رنگ، بافت، حجم و دیگر خصوصیات مانند سایه زدن در طراحی استفاده می شود.

پاکن و تراش : پاکن و تراشی که شما برای طراحی از آن استفاده میکنید با پاکن و تراش معمولی کمی متفاوت است و این تفاوت به دلیل این است که شما با مداد های چرب بر روی کاغذ طرح های خود را رسم میکنید و با پاکن معمولی نمیتوانید به پاک کردن آن بپردازید برای همین به شما پیشنهاد میکنیم که از پاکن خمیری برای پاک کردن استفاده نمایید، همچنین برای تراشیدن مداد های خود نیز بهتر است از کاتر استفاده کنید البته دقت داشته باشید که اگر تازه کار هستید مراقب دستانتان باشید.

پس از تامین لوازم فیزیکی نوبت به وسایل ذهنی شما در طراحی میرسد، به این نکته توجه داشته باشید که برای شروع طراحی نیازی نیست که یک طراح حرفه ای باشید و همین که مقدار اطلاعات کمی برای کشیدن طرح بر روی کاغذ داشته باشید کافیست، این مهارت به تدریج با پیشرفت کاری شما و کسب تجربه بیشتر خواهد شد و شما میتوانید به خلق طرح های حرفه ای بپردازید پس از این نظر اصلا نگرانی نداشته باشید.

لازم به ذکر است که داشتن تجربه در زمینه دوخت و دوز نیز در ابتدای کار لازم است و شما باید موارد اولیه دوخت و دوز و سر هم کردن یک لباس را بلد باشید تا بتوانید با استفاده از این کار مشکلات طرح را برطرف سازید و برای بهتر و زیباتر شدن آن تغییرات لازم را ایجاد کنید. دقت داشته باشید که در این رشته در ابتدای کار اگر اطلاعات کمی در مورد مود و فشن هم داشته باشید میتواند در سطح گسترده ای به پیشرفت کار شما کمک کند.

علاوه بر مواردی که برای شما بیان شد شما باید با نرم افزار های طراحی از جمله : فتوشاپ، ایلاستریتور، و ابزارهای دیجیتال طراحی مانند تبلت وکوم نیز آشنایی داشته باشید.

2 - ایده پردازی :

در این قسمت از آموزش طراحی لباس باید قدرت و توانایی این را داشته باشیم تا بتوانیم طرح های جدید و ایده های تازه ای که آنها را تخیل کرده ایم را به نمایش بگذاریم. به این نکته توجه داشته باشید که عوامل مختلف میتواند بر روی فعال شدن قدرت تخیل طراح تاثیر گذاری داشته باشد و در آن هیچگونه محدودیتی وجود نخواهد داشت، برای مثال به این نکته توجه داشته باشید که یکی از راه هایی که میتواند در تقویت قدرت تخیل شما و خلق اثر جدید تاثیر گذار باشد این است که به ترکیب گرایش ها و استایل های متفاوت بپردازید و از آن ها ایده های جدید خلق کنید.

در آموزش طراحی لباس توجه داشتن به نوع پارچه و طرح و رنگ آن نیز بسیار تاثیر گذار است، یک طراح باید با توجه به نوع نیاز و سلیقه افراد مختلف جامعه تصمیم گیری کند و طرح مورد نظر خود را ارائه دهد.

3 - ترسیم لباس :

در این قسمت از کار ابتدا باید یک طرح کلی از بدن انسان کشیده شود تا فردی که کار طراحی را انجام داده است بداند این لباس چگونه در بدن دیده خواهد شد. برای دید بهتر پیشنهاد میکنیم خطوط رسم شده را با خودکار پر رنگ کنید، در ابتدا به کشیدن یک طرح کلی بر روی کاغذ مورد نظر بپردازید و سپس جزئیات را کم کم به آن اضافه نمایید، سپس کار رنگ آمیزی را با مداد رنگی و ماژیک های خود انجام دهید، دقت داشته باشید حالا که الگوی اصلی را دارید میتوانید با تکرار و تمرین مهارت خود را تقویت کنید و کار رنگ آمیزی را با رنگ های مختلف امتحان کنید.

4 - دوختن لباس :

در این قسمت برای استارت کار دوخت و دوز به یک مانکن نیاز دارید. این مانکن باید تمامی استاندارد های بدن یک انسان را دارا باشد، سپس با استفاده از یک مداد طرح مورد نظر خود را بر روی کاغذ ترسیم کنید تا در ادامه اگر نیاز به رفع مواردی داشتید بتوانید به راحتی آن را انجام دهید.

پس از پایان طراحی بر روی کاغذ به برش کار خود بپردازید. برش های الگوی خود را بر روی یک نمونه پارچه معمولی و ارزان قیمت قرار دهید و آن را ببرید و سپس آن را با تعدادی سوزن بر روی مانکن پیاده سازی نمایید، در مرحله بعدی به دوخت و دوز همان پارچه بپردازید و لباس را مجددا تن مانکن کنید، در این مرحله لازم است با دقت تمام کار خود را بررسی کنید و ایراد های آن را یادداشت نمایید تا بتوانید به برطرف کردن آنها بپردازید.

5 - فروش لباس :

برای فروش لباس خود میتوانید از تبلیغات در شبکه های اجتماعی و سایت های مختلف استفاده نمایید و اگر قادر به انجام امور دوخت و دوز نمی باشید میتوانید مدل مورد نظر خود را به دیگران ارائه دهید تا در صورت تایید آنها دوخت و دوز را برای شما انجام دهند، در نهایت عکس هایی که از طرح خود در شبکه های اجتماعی و سایت های مختلف به اشتراک میگذارید میتواند برای فروش لباس شما بسیار مهم باشد و سعی کنید عکس های جذاب و با کیفیتی از کار خود ارائه دهید تا در فروش نیز موفق باشید.

دوره طراحی لباس آموزشگاه طرحستان

اگر قصد دارید طراحی لباس را به صورت حرفه ای یاد بگیرید توصیه می کنیم برای ثبت نام دوره های طراحی لباس در کلاسهای طراحی لباس از آموزشگاه طرحستان ثبت نام کنید.

سایر دوره های آموزشگاه طرحستان

آموزش طراحی داخلی

آموزش گرافیک

آموزش انیمیشن سازی

مجید علوی زاده فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۷ با طراحی گرافیک شروع کرد، طراحی وب را از سال ۱۳۸۰ و برنامه نویسی وب را از سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و در همان سال وب سایت مجید آنلاین را تاسیس کرد. هم اکنون تخصص او طراحی و توسعه وب است.

نظرات و سوالات کاربران

ارسال پاسخ سلطانی
سلطانی
جمعه ۱۹ آذر ۱۴۰۰ ۲۰:۲۶
سلام
منم یه زمانی طراح لباس بودم و خیلی موفق بودم اما بعد جدایی از همسرم کل کار و زندگیمو گذاشتم کنار و خونه نشین شدم در حدی که افسرده شدم و حتی الان هم تحت نظر روانشناس خانوادگیمون دکتر ترانه موذنی ام و تازه دارم یکم بهتر میشم. امیدوارم که بتونم به کارم برگردم... واقعا عاقش شغلمم.