راهنمای خرید روغن دی او پی

راهنمای خرید روغن دی او پی

روغن دی او پی DOP به انگلیسی : Dioctyl phthalate ، یک ترکیب شیمیایی با فرمول C24H38O4 است. که به صورت ترکیبی کاملا روشن و بی بو ظاهر می شود. دارای تراکم کمی کمتر از آب و محلول در آب است. از این رو ، روی آب شناور است. نقطه اشتعال 430 درجه فارنهایت است. این ماده یک تهدید اصلی برای محیط زیست است. برای جلوگیری از گسترش آن به محیط زیست باید اقدامات فوری انجام شود. به عنوان یک مایع ، می تواند به راحتی در خاک نفوذ کرده و آب های زیرزمینی و جریان های مجاور را آلوده کند. DOP ، در ساخت انواع پلاستیک و محصولات پوشش استفاده می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت پیپ کام مراجعه فرمایید.

دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
جای بروشور دیواری
خرید جای بروشور دیواری و رومیزی
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
تعمیر لوازم خانگی
تعمیر جاروبرقی، مایکروفر، بخارشوی، ظرفشویی، لباسشویی، سولاردام، کولرگازی
خودتان را اینجا معرفی کنید

ویژگی های این روغن

روغن دی او پی dop ویژگی های مختلفی دارد که موجب استقبال تولیدکنندگان و گسترش موارد مصرف آن می شود. از جمله ویژگی های آن عبارتند از:

نامحلول بودن در آب:

یکی از ویژگی های روغن دی او پی، این است که در آب حل نمی شود. بسته به کاربرد گرانول تولید شده با این روغن، این ویژگی می تواند هم خوب باشد و هم بد. اما اینکه این روغن آب را به صورت شیمیایی آلوده نمی کند و زمینه ساز مسمومیت نمی شود یک مزیت به حساب می آید. گذشته از آن با توجه به کاربرد زیاد این روغن برای تولید گرانول های مورد استفاده در شلنگ سازی و کابل سازی، حل نشدن در آب هم یک مزیت است و هم یک ضرورت.

رنگ روشن:

یکی دیگر از مزایای روغن dop رنگ روشن آن است. رنگ روشن باعث می شود تا بافت گرانول نرم و انعطاف پذیر شود و شکل پذیری مناسبی بیابد، بدون آن که رنگ محصول عوض شود. بسیاری از افزودنی های مورد استفاده در صنعت گرانول دارای رنگ هستند و همین یک اثر منفی در رنگ پذیری نهایی محصول تولید شده خواهد داشت.

بدون بو:

یکی از معضلات در صنعت گرانول و به طور کلی پتروشیمی، بوی بد و نامطبوع افزودنی ها و مواد مورد استفاده است. خوشبختانه این روغن فاقد بو است و به همین دلیل محدودیتی از این نظر در استفاده از آن وجود ندارد.

حل شدن در روغن های معدنی:

روغن dop در روغن های معدنی حل می شود. با توجه به استفاده از انواعی از این روغن ها در فرایند تولید گرانول، امکان حل شدن روغن دی او پی یک مزیت است؛ چرا که در ترکیب با سایر روغن ها مشکلی ایجاد نمی کند.

تاثیر روغن dop در صنعت گرانول

تاثیر روغن dop در صنعت گرانول، افزایش انعطاف پذیری و شکل پذیری و نرمی محصول است. این روغن که یکی از بهترین روان کننده ها به شمار می آید، در تغییر ساختار گرانول نقش دارد. از روغن مذکور هم در فرایند تولید گرانول های مواد اول و هم در تولید گرانول های بازیافتی استفاده می شود. گرانول هایی که به آن ها روغن dop افزوده شده است، انعطاف پذیری بالایی دارند و بهتر شکل می پذیرند.

یکی از بزرگترین محدودیت های پی وی سی، انعطاف پذیری و نرمی پایین آن است. به همین دلیل موارد استفاده از پی وی سی محدود می شود چرا که در تولید محصولاتی که باید نرم و منعطف باشند نمی توان از آن استفاده کرد. برای رفع این مشکل در حین تبدیل PVC به گرانول، از روغن دی او پی استفاده می شود. این روغن که انعطاف پذیری گرانول را به شکل چشمگیری افزایش می دهد، با بافت و ساختار گرانول پی وی سی سازگار و هماهنگ است. هم چنین، «نرخ مهاجرت» آن پایین است. به این معنی که به راحتی از بافت PVC جدا نمی شود.

بیشتر: ترکیبات روغن DOP دی او پی چیست؟

به طور خلاصه تاثیر روغن dop در صنعت گرانول را می توان در موارد زیر جمع بندی کرد:

  • روغن dop از سختی و شکنندگی اولیه PVC کاسته و انعطاف پذیری و شکل پذیری محصول را افزایش می دهد. بدون آن که در استحکام و انسجام محصول اثر منفی بگذارد.
  • روغن dop موجب کاهش پیدا کردن دمای ماده مذاب به حدی کمتر از دمای تخریب می گردد. به همین دلیل، این افزودنی در حفاظت و پیشگیری از تخریب بافت گرانول نقش مهمی ایفا می کند.
  • با افزودن این روغن چگالی ماده مذاب کاهش می یابد. کاهش چگالی منجر به یکنواخت شدن ماده مذاب می شود که نتیجه نهایی آن، تولید محصولی با یکنواختی بالاست.

فرآیند تولید روغن DOP (دی او پی) به چه صورت است؟

” دی اکتیل فتالات , dioctyl phthalate و یا روغن دی او پی (DOP) یکی از مهم ترین نرم کننده های انواعی از پودر گرانول پی وی سی است.

پلاستی سولهای PVC یامحلولهای معلق وینیلی (Vinyl dispertions) سوسپانسیون‌های سیالی از رزین های PVC با ذرات ریز هستند که در یک سیستم پلاستی سایزر (نرم‌کننده) موجود می‌باشند.

شرکت شکوه شیمی
این خمیرها معمولا از PVC ساخته شده از طریق امولسیون نوع E تهیه می‌شوند و روغن دی‌اکتیل فتالات (DOP) یک نرم‌ کننده متداول در تولید آنست . اجزاء سازنده دیگر اغلب شامل پرکننده و پایدارکننده است.

خمیر PVC وسیله حرارت دادن در دمای بالا به محصول نهایی تبدیل می‌گردد که کاربردهای متنوعی از جمله بعنوان درزگیرها (Sealers) و واشرها (Washers)، پوشش ها (Coatings) و چسب ها (Adhesives)، و انواع قطعات پلاستیکی دارد.

روش تولید این ماده در یک راکتور مجهز به همزن در مجاورت کاتالیزور با دو ماده اولیه دی اتیل هگزانول و انیدرید فتالیک تولید می شود و مراحل تولید دی او پی عبارتند ازاستریفاکسیون بازیابی الکل مازاد و صاف کردن محصول کاربرد در صنایع چرم مصنوعی گالینگور ، کفش ، رنگسازی ، شیلنگ سازی ، اسباب بازی ، کابل سازی ، گرانول سازی ، فیلتر هوا ، توپ سازی ، نوار دور شیشه و… می باشد.”

 

مجید علوی زاده فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۷ با طراحی گرافیک شروع کرد، طراحی وب را از سال ۱۳۸۰ و برنامه نویسی وب را از سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و در همان سال وب سایت مجید آنلاین را تاسیس کرد. هم اکنون تخصص او طراحی و توسعه وب است.

نظرات و سوالات کاربران

هنوز دیدگاه و یا سوالی ارسال نشده است.
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.