صرافی نیل، فعال در بازار ارز دیجیتال

صرافی نیل، فعال در بازار ارز دیجیتال
امروزه بازار ارز دیجیتال از جایگاه ویژه‌ای در نزد افراد علاقه‌مند به خرید و فروش ارز برخوردار است. افزایش تمایل تعداد کثیری از مردم به شرکت در این گونه بازارها، گواه صحت این موضوع می‌باشد.

در این مقاله پس از ارائه یکسری اطلاعات کلی درباره‌ی صرافی، به معرفی صرافی نیل به عنوان یکی از معتبرترین صرافی‌ها در این حوزه می‌پردازیم.

دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
جای بروشور دیواری
خرید جای بروشور دیواری و رومیزی
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
تعمیر لوازم خانگی
تعمیر جاروبرقی، مایکروفر، بخارشوی، ظرفشویی، لباسشویی، سولاردام، کولرگازی
خودتان را اینجا معرفی کنید

صرافی چیست؟

صرافی به مکانی باری تبادل ارزها، طلا و نقره به نرخ روز گفته می‌شود. اشخاص با اهداف متفاوت به وسیله‌ی مراجعه به این مکان‌ها، توان تأمین ارز مورد نیاز خود را پیدا می‌کنند.

نحوه کسب درآمد صرافان به صورت دریافت مبلغی به عنوان کارمزد از مشتریان خود در زمان خرید و فروش ارز مورد نظر آن‌ها می‌باشد.

انواع صرافی

در گذشته صرافی‌ها در دو دسته تقسیم‌بندی می‌شدند.

صرافی نوع اول

این مدل صرافی‌ها تنها وظیفه‌ی خرید و فروش نقدی ارز، طلا و نقره را بر عهده داشتند. انجام سایر معاملات ارزی برای این گونه صرافی‌ها غیرقانونی و ممنوع بود.

صرافی نوع دوم

بر خلاف صرافی نوع اول، صرافی‌های موجود در این بخش علاوه بر موارد ذکرشده قادر به نقل و انتقال ارز نیز بودند.

انجام این عملیات ارزی به حواله‌های ارزی صادرشده، به وسیله‌ی بانک و مؤسسات اعتباری دارای مجوز فعالیت از سوی بانک مرکزی مربوط می‌شود. کارگزاران مجاز خارج از کشور هم وظیفه‌ی ارائه خدمات برون‌مرزی این نوع صرافی‌ها را دارند.

اشاره به این نکته ضروری است که امروزه صرافی‌ها با این نوع دسته‌بندی مواجه نیستند. در واقع همه‌ی صرافی‌ها، امکان انجام تمامی عملیات مربوط به حواله‌های ارزی و خرید و فروش ارز را بسته به میزان توان و ظرفیت خود دارند.

صرافی نیل یکی از بهترین صرافی‌ها در حوزه‌ی بازار ارز دیجیتال است. این صرافی از طریق به کارگیری تمام توان و ظرفیت خود در این زمینه فعالیت می‌کند.

صرافی ارز دیجیتال چیست؟

صرافی ارز دیجیتال در واقع مکانی است که در آن به خرید و فروش انواع مختلف ارز دیجیتال همانند بیت‌ کوین، الون، شیبا اینو، سیف مون و موارد دیگر پرداخته می‌شود.

نکته‌ی قابل توجه این است که به علت عدم وجود این گونه ارزها به شکل فیزیکی، شاهد حضور صرافی‌های مربوط به ارز دیجیتال در دنیای واقعی نیستید. به این معنی که تنها راه دسترسی به این نوع از صرافی‌ها، اینترنت و فضای مجازی می‌باشد. بدین ترتیب مبادله و خرید و فروش ارزهای دیجیتال به صورت مجازی امکان‌پذیر است.

صرافی نیل از جمله مطرح‌ترین صرافی‌ها با توانایی مبادله تعداد زیادی از ارزهای دیجیتال مختلف موجود در بازار به شمار می‌رود.

انواع صرافی ارز دیجیتال

کارایی متفاوت صرافی‌ها و همچنین انجام معاملات مختلف در آن‌ها منجر به ایجاد دو نوع صرافی ارز دیجیتال شده‌است. در ادامه مقاله به بیان هر کدام و توانایی آن‌ها به صورت جداگانه می‌پردازیم.

صرافی ارز دیجیتال کارگزاری

به صرافی‌هایی که به صورت مستقیم و بدون واسطه وارد معامله می‌شوند، صرافی ارز دیجیتال کارگزاری گفته می‌شود. بدین معنی که با توجه به فروشنده و یا خریدار بودن شما، این نوع صرافی‌ها نقش طرف مقابل شما را ایفا می‌کنند.

ویژگی های صرافی ارز دیجیتال کارگزاری

به دلیل عدم وجود شخص سوم، زمان کمتری صرف خرید و فروش ارز مورد نظر می‌شود.

عملیات قیمت‌گذاری در این نوع از صرافی‌ها توسط خود صرافی‌ها انجام می‌شود. افراد فقط تحت عنوان فروشنده و یا خریدار به ایفای نقش خود می‌پردازند.

صرافی نیل در این دسته‌بندی قرار دارد. سابقه‌ی خوب، ویژگی‌های مثبت و پیشرفت روزافزون صرافی نیل باعث افزایش تمایل کاربران زیادی به انجام معاملات خود در این صرافی شده است.

صرافی ارز دیجیتال بازار معاملاتی

نحوه‌ی عملکرد و کارایی این صرافی کاملاً با صرافی ارز دیجیتال کارگزاری متفاوت می‌باشد. در صورت تمایل به انجام معامله در این نوع صرافی، طرف معامله شما دیگر خود صرافی نیست. به این منظور که شرط لازم برای خرید و فروش ارز مورد نظر، حضور شخص سومی است.

ویژگی های ارز دیجیتال بازار معاملاتی

به دلیل نیاز به شخص سوم به منظور انجام معامله، انتظار در صف در بازار معاملاتی همانند بورس یک امر طبیعی است. طبیعتاً زمانی بیشتر جهت خرید و فروش ارز از طریق این صرافی نیاز می‌باشد.

برخلاف نوع اول، تعیین قیمت در این صرافی‌ها بر عهده‌ی فروشنده است. خریدار هم در صورت تمایل اقدام به خرید ارز می‌کند. البته این تعیین قیمت بایستی در چهارچوب قانون باشد.

ویژگی های ارز دیجیتال معتبر

راه‌اندازی و تأسیس یکسری صرافی‌های نامعتبر از نتایج افزایش تمایل و توجه افراد به حضور و فعالیت در بازار مربوط به ارز دیجیتال به حساب می‌آید.

بر این اساس انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال دارای اعتبار، به کسب سودی قابل توجه به وسیله‌ی خرید و فروش این نوع ارز کمک شایانی می‌کند.

بدین منظور به معیارهای مؤثر در انتخاب یک صرافی مناسب اشاره می‌کنیم.

امنیت صرافی

منظور از امنیت، چگونگی تعریف و ورود به حساب کاربر می‌باشد. استفاده از سیستم دو مرحله‌ای جهت ورود به حساب کاربر نشانه‌ی امنیت بالای صرافی است.

تفاوت قیمت با سایر صرافی ها

قیمت یک عامل مؤثر در تعیین میزان اعتبار صرافی محسوب می‌شود. ارائه‌ی قیمت بالا توسط صرافی نشانه‌ی میزان نقدینگی کم آن می‌باشد. به طور کلی می‌توان گفت که مردم به انجام معامله در مکان‌هایی با خصوصیات مشتری زیاد و دریافت سود کمتر علاقه بیشتری دارند.

سابقه

اطلاع و آشنایی با سابقه و شهرت یک صرافی از طریق تحقیق درباره میزان رضایت مشتریان میسر می‌شود. کارمزد دریافتی نیز معیار مهمی در زمان انتخاب صرافی توسط افراد می‌باشد. توجه به این نکته ضروری است که دریافت کارمزد کمتر الزاما به معنای اعتبار بالای صرافی نیست.

صرافی نیل با بهره‌مندی از ویژگی‌های فوق، از اعتبار مناسبی در خصوص معاملات ارز دیجیتال برخوردار است.

خصوصیات مهم صرافی نیل

به دلیل اهمیت بالای امنیت و سرعت در انجام معاملات و تأثیر مستقیم آن‌ها در میزان جذب مشتریان، این صرافی اقدام به برقراری یکسری امکانات کرده‌است.

از جمله اقدامات مهم صرافی نیل می‌توان به ایجاد بستر بلاکچین پردازش و تأکید برنامه‌نویسان بر سرعت بالا جهت انجام معاملات اشاره داشت.

خدمات صرافی نیل

این صرافی به مبادله تعداد زیادی از ارزهای دیجیتال موجود در بازار می‌پردازد. مهم‌ترین این ارزها عبارتند از:

بیت کوین

یک ارز دیجیتال جذاب، پیچیده و با کارایی جدید می‌باشد. نوع طراحی آن شبیه به طراحی یورو و یا دلار آمریکا جهت پرداخت کالا و خدمات است. امکان ناشناس ماندن کاربر در معاملات از ویژگی‌های بارز بیت کوین محسوب می‌شود.

الون

این رمزارز تحت عنوان یک ارز جهانی برای همه مردم در هر کجای دنیا توسط تیم آن به بازار ارز معرفی شده‌است. در واقع این ارز را یک پروژه‌ی واقعی دائم در حال پیشرفت می‌دانند.

شیبا اینو

فعالیت این نوع از ارز دیجیتال بر بستر اتریوم بوده و دارای بلاکچین نیست. به عبارت دیگر شیبا اینو مبادلات خود را بر روی پلتفرم غیرمتمرکز انجام می‌دهد.

کیشو اینو

این ارز از جمله جدیدترین ارزها در بازار می‌باشد. ساختار و عملکرد آن شبیه رمزارزهای شیبا و دوج کوین است. این ارز دیجیتال از اتریوم به عنوان پلتفرم خود استفاده می‌کند.

سیف مون

به علت سرعت رشد بالا به عنوان سریع‌ترین ارز دیجیتال شناخته می‌شود. این ارز بر بلاکچین مبتنی بوده و از لحاظ عملکرد بسیار شبیه به بیت کوین است.

اکیتا

این ارز نسبت به شیبا جدیدتر بوده ولی همانند آن امکان انجام مبادلات خود را بر روی پلتفرم غیرمتمرکز دارد.

فگ

این ارز به دلیل برخورداری از جامعه‌ای قوی و طراحان و مترجمان حرفه‌ای، به طور مداوم در حال رشد می‌باشد.

صرافی نیل؛ انتخابی مطمئن

همه‌ی افراد با هدف کسب سود بیشتر وارد بازار ارز دیجیتال می‌شوند. به منظور دستیابی به این هدف انتخاب یک صرافی معتبر نقش مهمی دارد. بنابراین اطلاع از ویژگی‌های مربوط به این امر کاملا ضروری است. صرافی نیل یکی از بهترین گزینه‌ها در این زمینه می‌باشد.

مجید علوی زاده فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۷ با طراحی گرافیک شروع کرد، طراحی وب را از سال ۱۳۸۰ و برنامه نویسی وب را از سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و در همان سال وب سایت مجید آنلاین را تاسیس کرد. هم اکنون تخصص او طراحی و توسعه وب است.

نظرات و سوالات کاربران

هنوز دیدگاه و یا سوالی ارسال نشده است.
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.