12 نکته مهم برای حرفه ای شدن در طراحی وب

12 نکته مهم برای حرفه ای شدن در طراحی وب
طراحان وب عموما نسبت به مهارت هایی که میخواهند کسب کنند حساسیت زیادی دارند، برای مثال اکثر آنها فکر میکنند برای حرفه ای شدن در طراحی وب باید مهارت های فتوشاپ خود را بسیار قوی کنند و یا در جی کوئری بسیار حرفه ای شوند تا افکت های خارق العاده ای خلق کنند، در صورتی که طراحی وب مناسب برپایه ی نکاتی ظریف و استاندارد های خاص است که در این مقاله آن را توضیح خواهیم داد، با مجیدآنلاین همراه باشید.
دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
جای بروشور دیواری
خرید جای بروشور دیواری و رومیزی
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
تعمیر لوازم خانگی
تعمیر جاروبرقی، مایکروفر، بخارشوی، ظرفشویی، لباسشویی، سولاردام، کولرگازی
خودتان را اینجا معرفی کنید

برای حرفه ای شدن در طراحی وب لازم نیست سر کلاسی بشینید، کتاب های خاص بخوانید یا کارهای دیگر انجام دهید، بلکه این تجربه در طی مدت طولانی و با استفاده از پروژه هایی که انجام میدهید و مهارت هایی که کسب میکنید به دست می آید، در زیر نکاتی را بیان میکنیم که ممکن است تعدادی از آنها را بدانید و تعدادی را نیز ندانید اما مطمئن باشید که با به کار بستن آنها در طول زمان به مهارت بالایی در طراحی وب خواهید رسید.

1 – مهارت های ارتباطی خود را افزایش دهید !

مهارت های ارتباطی میتواند باعث شکست یا پیروزی شما در هر زمینه ای بشود، این موضوع خصوصا در دنیای وب قابل اهمیت است زیرا باید ارتباط مناسبی با برنامه نویس، طراح، مدیر پروژه و ... برقرار کنید تا بتوانید در کار خود موفق شوید، به عنوان یک طراح وب باید بتوانید به خوبی طرح خود را توضیح دهید، برای مثال از ویژگی های طرح خود صحبت کنید و دلیل استفاده از هر المنت در طراحی را توضیح دهید و به کارفرما بگویید که چرا این المنت ها باعث موفقیت کسب و کار آنها میشود، بنابراین نحوه ی درست برقراری ارتباط میتواند یک نقش کلیدی در موفقیت شغلی شما داشته باشد.

2 – خود را برای زحمت کشیدن آماده کنید !

دهکده ی جهانی بسیار کوچک است، در دنیای وب انواع و اقسام طراح وب داریم، طراحانی که با هزینه ی بسیار پایین کار میکنند تا طراحانی که حق الزحمه بسیار بالایی میگیرند و در این رقابت تنگاتنگ کسی پیروز میشود که کیفیت کار خود را بالا ببرد، برای اینکه خود را از این رقابت وحشیانه و نابرابر خارج کنید باید بگذارید که مشتریانتان درباره ی خودتان و کسب و کارتان و مهارت هایتان اطلاعات کسب کنند، سعی کنید کسب و کار خود را به بقیه معرفی کنید، از شبکه های اجتماعی استفاده کنید، کارت ویزیت خود را پخش کنید و خودتان را معرفی کنید، درغیر این صورت میتوانید در ابتدای کارتان پشت میز کاری خود بنشینید و منتظر بمانید تا مشتری به سراغ شما بیاید و خب هیچوقت این اتفاق نمی افتد و شما محکوم به شکست هستید.

3 – قبل از طراحی برنامه ریزی کنید !

بسیاری از طراحان وب هنگامی که یک پروژه به دستشان میرسد ساعت ها منتظر میمانند تا از چیزی الهام بگیرند و شروع به طراحی کنند، بجای این کار سعی کنید کمی برنامه برای خود مشخص کنید، اینگونه روند طراحی برایتان ساده تر میشود، قبل از شروع به طراحی وب کمی سرچ و تحقیق و مطالعه کنید، این مطالعه میتواند شامل سه بخش باشد :
  • مطالعه راجع به کمپانی که ای قرار است برایش طراحی کنید.
  • از مشتری بپرسید که چه انتظاراتی از وبسایت خود دارد.
  • رقیب های مشتری را بشناسید و سعی کنید یک طراحی بهتر از آنها ارائه کنید.
یک اسکچ از وبسایت در ذهن خودتان بسازید و سپس آن را وارد کاغذ کنید، پیش طراحی باعث میشود زمان و هزینه ی شما به طرز چشم گیری کاهش یابد.

4 – کار خود را ارزیابی کنید و فیدبک بگیرید !

در تمام پروژه هایتان سعی کنید کار نهایی را ارزیابی کنید، طراحان وب باید پس از طراحی یک وبسایت به عنوان یک کاربر وارد وبسایت شوند و طراحی خود را ارزیابی کنند، همچنین گاهی از کاربرانتان بخواهید مشکلات و نظرات خود را بیان کنند و از آنها استفاده کنید تا پروژه ی خود را بهبود ببخشید، همچنین میتوانید در رابطه با اهمیت گرفتن فیدبک در طراحی وب این مقاله را بخوانید.

5 – یک طراح وب باشید نه یک گرافیست !

یک تصور غلط بین مردم وجود دارد که طراحان گرافیک با استفاده از مهارت های طراحی و گرافیکی خود میتوانند به راحتی به یک طراح وب تبدیل شوند، در ذهن اکثر مردم ممکن است این تصور غلط وجود داشته باشد، اما در واقع فاصله ی زیادی بین طراحی برای دستگاه های پرینت و طراحی برای وب وجود دارد، در واقع طراحی وب از طراحی گرافیک جدا است و ویژگی های و قابلیت های خود را داراست، حتی نحوه ی تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان در طراحی گرافیک و طراحی وب کاملا متمایز ازهم میباشد، برای موفق شدن در فیلد طراحی وب باید تمام تمرکز خود را بر روی طراحی وب بگذارید و مهارت های لازم آن را کسب کنید.

6 – همراه با تکنولوژی پیش بروید !

دنیای کامپیوتر هر روز دچار تغییر و دگرگونی میشود و به همین ترتیب طراحان وب باید برای به روز بودن همراه با تکنولوژی های روز دنیا پیش بروند، سعی کنید چند روز در هفته زمانی برای تحقیق و توسعه بگذارید و یا حتی بخشی از روز خود را زمانی به مطالعه و یادگرفتن مباحث جدید اختصاص دهید، ببینید چه چیز جدیدی وارد دنیای طراحی وب شده است، چه چیزی در حال حاضر ترند است و حتی استفاده از چه ابزاری در حال منقرض شدن است و اطلاعات خود را به روز کنید.

7 – طراحی وب را به عنوان یک شغل ساده و آسان در نظر نگیرید !

همانطور که در بالا اشاره کردیم برای موفق شدن در طراحی وب باید کاملا آپدیت و به روز باشید، هر روز تکنولوژی جدیدی وارد دنیای شما میشود و شما اگر نحوه ی استفاده از آن را بلد نیستید حداقل باید بینش مناسبی نسبت به آن داشته باشید، همچنین اگر بحث را از مباحث طراحی به مباحث کد ببریم، طراح وبی موفق است که با کدنویسی نیز آشنا باشد، برای مثال کدنویسی مدرن HTML5 را یاد بگیرد، استفاده ی مناسب و بهینه از CSS را یاد بگیرد و بداند چطور کدی بنویسد که در تمامی مرورگرها به خوبی نمایش داده شود، از جاوا اسکریپت بتواند در رابط کاربری استفاده کند و ... دانستن این موارد حتی با اینکه به صورت مستقیم از آنها استفاده نکنید باعث میشود طراحی بهتری داشته باشید و در کارتان راحت تر شوید.

8 – تجربه خود را افزایش دهید !

طراح وبی موفق است که همیشه به تجربه ی خود اضافه کند، سعی کنید از هر کسی چیزی یاد بگیرید، حتی اگر آن فرد کارمند یا مشتری شما باشد، مشتری ها دوست دارند بدانند که شما چقدر تجربه دارید، برای مثال برای چه کمپانی هایی کار کرده اید یا چه پروژه هایی انجام داده اید، بنابراین هرچقدر تجربه ی شما بیشتر باشد باعث میشود بدست آوردن پروژه ها برای شما راحت تر شود، برای مثال اگر در حال حاضر در حال تحصیل هستید صبر نکنید تا دانشگاه تمام شود و سپس شروع به کار کنید، از همین روزها کار کردن و کسب تجربه را شروع کنید.

9 – منظم و سازمان یافته کار کنید !

فرقی نمیکند که در کدام فیلد کار میکنید و یا مشغول به چه کاری هستید، نظم و سازمان یافته بودن باعث میشود شما به راحتی پیروز شوید، برای مثال در فیلد طراحی وب، در کامپیوتر خود بخش های مختلفی را تحت عنوان متن، عکس، گرافیک، ویدئو و ... ایجاد کنید تا در هنگام طراحی با مشکل کمبود منابع روبرو نشوید و یا وقت زیادی برای جست و جو نگذارید بلکه از منابعی که قبلا اندوخته اید استفاد کنید.

10 – شِم بازاری خود را تقویت کنید !

طراحان وب خصوصا آنهایی که به صورت فریلنس کار میکنند باید شم بازاری و کسب و کار خود را قوی کنند، بیشتر طراحی های شما ممکن است در زمینه ی فروش محصولات، جذب مشتری و ... باشد بنابراین یک طراح وب موفق کسی نیست که وبسایت را تنها برای مشتریان طراحی کند بلکه کسی است که وبسایت را بگونه ای طراحی کند که محصولات بیشتر به چشم بیاییند و فروش شرکت افزایش یابد.

11 – عضوی از تیم باشید !

حتی اگر در یک استودیو کوچک و یا شرکت بزرگ کار میکنید کار تیمی بخشی از کار شما است، باید یاد بگیرید که چطور با استفاده از مهارت هایتان بخشی از کار را انجام دهید و بخش دیگر را واگذار به اعضای تیم کنید، یک عضو خوب از تیم میداند که چگونه نقش خود را به خوبی بازی کند تا ارزش های تیم حفظ شود و همچنین بتواند تاثیر مثبت روی کار بقیه بگذارد، همانطور که از زمان قدیم گفته اند دو مغز بهتر از یک مغز است، یاد بگیرید که چگونه با بقیه تعامل داشته باشید و کار تیمی انجام دهید.

12 – نمونه کارهای خود را همیشه آپدیت کنید !

در طراحی وب نمونه کار خوب یعنی رمز موفقیت، سعی کنید همیشه نمونه کارهای مناسب و جدید خود را در لیست نمونه کارهایتان قرار دهید، اما طراحان وب همیشه با یک مشکل دائمی مواجه هستند، برای مثال یک پوستر خیلی زیبا در سال 1380 طراحی کرده اید و در آن زمان یکی از بهترین پوسترها بود، اما اکنون در سال 1394 این پوستر یک طرح ضعیف به حساب می آید، برای حل این مشکل در کنار طراحی های خود سالی که مشغول به طراحی آن بوده اید را قید کنید، نمونه کارهای مناسب باعث میشوند شما به راحتی به دنیا معرفی شوید بنابراین سعی کنید در تکمیل آنها حساسیت به خرج دهید.

محمد یه دانشجوی فناوری اطلاعات هست که از سال 92 فعالیتش رو شروع کرد، در حال حاضر در زمینه ی برنامه نویسی تحت وب و اندروید و شبکه های ارتباطی سیسکو فعالیت میکنه .

نظرات و سوالات کاربران

ارسال پاسخ Moein
Moein
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۳:۳۸

mamnunam vaghean alii bud . ba sepas