از شما تقاضا میکنیم، مشکلات این صفحه را با ارسال لینک مقاله از طریق صفحه تماس با ما اطلاع دهید.
ساخت طرح چوب
آموزش ساخت طرح چوب سطح : مقدماتی سلام. شبیه این آموزش رو یه جایی دیدم گفتم شاید بشه یه جورایی تغییرش داد و به چوب تبدیلش کرد... و تبدیل شد ... برای ساخت چوب باید این کارها رو انجام بدید : 1) اول یه صفحه با اندازه دلخواهتون باز کنید . من در اینجا این اندازه ها رو انتخاب کردم:
2) بعد کلید D رو فشار بدید تا رنگهاتون به حالت پیش فرض در بیاد:
3) بعد برید به این آدرس :
4) حالا باید روی صفحه شما ابر باشه. حالا این آدرس رو دنبال کنید و تنظیمات رو مطابق شکل تغییر بدید :
5) حالا به این آدرس مراجعه کرده و تنظیمات رو مطابق شکل تنظیم کنید:
6) حالا ابزاری که در شکل نشان داده شده رو انتخاب کنید و در قسمت Option اون مقدار Feather اون رو برابر 35 قرار بدید (مطابق شکل) :
7) حالا روی صفحتون قسمتی رو سلکت کنید . دقت کنید بعد از انتخاب شکل شما کمی تغییر می کند :
(توجه کنید که محل انتخاب زیاد کوچک نباشد) 8) حالا به این آدرس مراجعه کنید و مقادیری را به دلخواه خودتان تنظیم کنید (من برای مثال نمونه ای را در اینجا قرار داده ام) :
9) شما می تونید مراحل 7 و 8 رو چند بار دیگه با اندازه ها و مقادیر مختلف تکرار کنید اما زیاده روی نکنید. 10) حالا توبت رونگ آمیزی است کلیدهای Ctrl+U رو فشار بدید تا پنجره Hue/Saturation ظاهر شود. تنظیمات را مانند شکل انجام دهید:
11) روی OK کلیک کنید... تبریک میگم ... شما چوب درست کردید
|