چگونگی تاسیس شرکت و اخذ جواز کسب و تاسیس در نیک پارس
اگر قصد راهاندازی کسبوکاری را دارید، حتماً میدانید که فعالیت رسمی خود را باید زیر نظر مراجع ذیربط و در حقیقت با اخذ مجوزهای لازم آغاز نمایید. چگونه؟ شرکتها بهمنظور ارائه خدمات یا محصولات با اهدافی خاص، راهاندازی میشوند؛ ازاینرو، برای ثبت شرکت، در ابتدا باید نسبت به اخذ جواز کسب و تأسیس اقدام کنید.
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
فرم ساز آسان اولین فرم ساز کاملا فارسی وردپرس
خرید انواع ورق گالوانیزه رنگی با بهترین قیمت
بهترین کارگاه رویه کوبی و تعمیر مبل راحتی و استیل در تهران با قیمت و کیفیت عالی
خرید بلیط هواپیما مشهد تهران
خرید بلیط هواپیما تهران شیراز
خذ جواز تأسیس، از وزارت صمت انجام میگیرد و مراحل خاصی دارد که ما در نیک پارس تلاش کردهایم تا به آسانترین حالت ممکن، آنها را انجام دهیم. بنابراین، اگر برای اولین گام از راهاندازی کسبوکار خود، نیاز به اخذ جواز کسب دارید، با ما در نیک پارس همراه باشید.
تأسیس شرکت چگونه است؟
برای پاسخ به این سؤال که چگونه یک شرکت تأسیس کنیم و بعد بتوانیم برای اخذ جواز کسب و تأسیس اقدام نماییم، میتوان گفت که همانند دیگر امور، تأسیس و ثبت کردن شرکت هم نیازمند طی کردن مراحل و شرایط تشکیل و تأسیس میباشد. امروزه، با توجه به راهاندازی سامانههای مختلف توسط نهادهای دولتی و خصوصی، تأسیس شرکت به دو صورت حضوری و اینترنتی امکانپذیر است.
در روش حضوری، میتوان با مراجعه به اداره ثبت شرکت یا اداره ثبتاسناد و املاک در محل استقرار شرکت، مدارک موردنیاز برای تأسیس شرکت را ارائه داد. این مدارک شامل اساسنامه، شرکتنامه و سندهای دیگر است که در قانون مربوطه ذکر شدهاند. در روش اینترنتی، میتوان از سایت جامع ثبت شرکتها استفاده کرده و گزینه ثبت و تأسیس شخصیت حقوقی را انتخاب نمود. با تعیین نوع شخصیت حقوقی و طی کردن مراحل مربوط به ثبت کردن شرکت برای اخذ جواز کسب و تأسیس، امکان تأسیس شرکت بهصورت اینترنتی فراهم میشود.
مدارک لازم برای ثبت کردن شرکت
برای آنکه بتوانید شرکت خود را بهصورت کاملاً قانونی ثبت نمایید و در روند اخذ جواز کسب و تأسیس مشکلی نداشته باشید، باید تعدادی از مدارک عمومی و اختصاصی را تهیه و ارائه نمایید. مدارک عمومی برای تمامی شرکتها یکسان هستند، اما در رابطه با مدارک اختصاصی باید بگوییم که بسته به نوع فعالیت و نوع شرکت شما میتواند متفاوت باشد و از سوی سازمان ثبت شرکتها مشخص و درخواست خواهند شد.
مدارک عمومی که تمامی شرکتها موظف به ارائه آنها هستند، عبارتاند از:
- تقاضانامه شرکت
- شرکتنامه
- مدارک شناسایی نظیر کارت ملی و شناسنامه تمامی شرکا
- شماره ثنا برای تمامی افراد هیئتمدیره
- اساسنامه کامل شده شرکت
- تعیین حق امضای شرکت (درصورتیکه حق امضا برای تعدادی بیشتر از یک نفر باشد، باید شرایط و نوع امضاهای شرکت تعیین شوند).
- سمت هر یک از اعضا
- سهام هر یک از اعضا
- مجوزهای موردنیاز
- دو نسخه از صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین شرکت و صورتجلسه هیئتمدیره شرکت
- درصورتیکه شرکت سهامی خاص است، فیش بانکی معادل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت
اگر برای ارائه مدارک لازم و نحوه ثبت کردن شرکت سؤال داشتید یا به راهنمایی بیشتر نیاز دارید، کارشناسان ما در نیک پارس به آدرس nikepars.com آماده پاسخگویی به تمامی سؤالات شما عزیزان هستند. ما در نیک پارس همواره تلاش کردهایم تا اخذ جواز کسب و تأسیس را با تیم حرفهای خود در سریعترین زمان ممکن و با کمترین هزینهها به انجام برسانیم.
اخذ جواز کسب و تأسیس چگونه است؟
جواز تأسیس مجوزی است که متقاضی تأسیس کارخانه و واحد صنعتی، باید قبل از راهاندازی و ساختوساز واحد صنعتی خود، آن را از وزارت مربوطه دریافت کند. این جواز نشاندهنده فعالیت قانونی اشخاص حقیقی و حقوقی میباشد. بهعبارتدیگر، بدون این جواز، شروع به ساختوساز و راهاندازی فعالیت صنعتی غیرقانونی است و ممکن است به پیگرد قضایی منجر شود.
هر شخص حقیقی و حقوقی باید بر اساس نوع محصول تولیدی خود، جواز کسب را از وزارت مربوطه دریافت کنند. این مجوز بهصورت خاص برای هر متقاضی صادر میشود، بنابراین اگر چند نفر در قالب یک شرکت قصد تأسیس واحد صنعتی را داشته باشند، هرکدام باید جداگانه این جواز را دریافت کنند.
پس از اخذ جواز کسب و تأسیس، متقاضی میتواند بهمنظور اخذ پروانه بهرهبرداری و خرید زمین اقدام نماید. توجه داشته باشید که هر محصول تولیدی، جواز تأسیس خاص و مختص به خود را میطلبد؛ لذا شرایط، مراحل و مدارک هر محصول ممکن است متفاوت باشد. علاوه بر این، نام محصول تولیدی در این جواز، مشخصشده و سازمان صادرکننده جواز نیز بر اساس نوع محصول، ممکن است متغیر باشد. متقاضی نیز ملزم به تولید محصول خود در مکان مشخصشده در جواز میباشد، که میتواند یک فروشگاه، کارگاه، شهرک صنعتی یا کارخانه باشد.
مدارک موردنیاز برای اخذ جواز تأسیس
یکی از شرایط اساسی برای اخذ جواز کسب و تأسیس همانند ثبت کردن شرکت، ارائه تمامی مدارک موردنیاز جهت درخواست مجوز موردنیاز است. بنابراین، افرادی که تصمیم به دریافت این جواز دارند، موظف به تهیه کامل این مدارک هستند. مدارک موردنیاز شامل موارد زیر میشوند:
- ارائه نسخههای کپی از مدارک هویتی، ازجمله شناسنامه و کارت ملی متقاضی
- درصورتیکه متقاضی مرد باشد، ارائه کارت پایان خدمت ضروری است.
- ارائه مجوزهای لازم برای فعالیت موردنظر؛ بهعنوانمثال، در صورت تولید محصول، ارائه مجوز تولید ضروری است.
درصورتیکه متقاضی شخص حقیقی باشد، باید علاوه بر مدارک یادشده، موارد زیر نیز ارائه گردد:
- پر کردن فرم پرسشنامه یا ارائه طرح توجیهی
- ارائه کامل اطلاعات مربوط به محصول یا خدمات تولیدی
همچنین، شرایط ارائه مدارک برای اشخاص حقوقی شامل موارد زیر است:
- کپی روزنامه رسمی تأسیس شرکت و اساسنامه؛ لذا تا زمان ثبت کردن شرکت در سامانه ثبت شرکت، امکان درخواست جواز تأسیس وجود ندارد.
- کپی از اظهارنامه شرکت یا شرکتنامه
- تکمیل فرم پرسشنامه
- مهر و سربرگ شرکت
هزینه اخذ جواز کسب و تأسیس به چه عواملی بستگی دارد؟
اخذ جواز تأسیس و ثبت کردن شرکت با هزینههای مختلفی همراه است که عوامل متعددی همچون خود متقاضی میتوانند بر افزایش یا کاهش این هزینهها تأثیرگذار باشند. علیرغم اینکه ما در نیک پارس خدمات اخذ جواز کسب و تأسیس و ثبت کردن شرکت را با نرخی کاملاً مقرونبهصرفه برای مشتریان خود به انجام میرسانیم، اما برخی از این هزینهها به شرایط متقاضی و کسبوکار او بستگی دارد.
مهمترین عاملی که بر هزینه اخذ جواز کسب مؤثر است، خود متقاضی مجوز است. اینکه متقاضی شخص حقیقی یا حقوقی باشد، میتواند هزینههای مختلفی را با خود به همراه داشته باشد. بهعلاوه، محل فعالیت و نوع فعالیت هر کسبوکاری از مهمترین فاکتورهایی است که میتواند هزینههای دریافت مجوز را تحت تأثیر خود قرار دهند. مرجع صادرکننده، میزان حقالزحمه دریافتی و مدتزمان صرف شده، از دیگر عوامل مؤثر بر هزینه اخذ جواز کسب هستند. البته، در طی پروسه ثبت کردن شرکت و اخذ جواز، قطعاً با هزینههای جانبی زیادی نیز مواجه خواهیم شد.
خدمات تخصصی تأسیس شرکت و اخذ جواز کسب با نیک پارس
اگر قصد اخذ جواز کسب و تأسیس در شهرهای صنعتی بزرگ را دارید یا میخواهید این فرایند را بدون هیچگونه مشکلی و بهسرعت با کمترین هزینه انجام دهید، میتوانید با تیم حرفهای شرکت نیک پارس تماس بگیرید. این شرکت خدمات اخذ مجوز کسب و تأسیس در تهران، تبریز، اصفهان، مشهد و سایر شهرهای صنعتی بزرگ ایران را به شما ارائه میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر کافی است به وبسایت ما مراجعه نمایید و با کارشناسان اخذ رتبه نیک پارس در ارتباط باشید.
نظرات و سوالات کاربران
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.