همه چیز درباره تبلیغات گوگل ۲۰۲۰
دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
افزونه فرم ساز آسان
فرم ساز آسان اولین فرم ساز کاملا فارسی وردپرس
فرم ساز آسان اولین فرم ساز کاملا فارسی وردپرس
خرید ورق گالوانیزه رنگی
خرید انواع ورق گالوانیزه رنگی با بهترین قیمت
خرید انواع ورق گالوانیزه رنگی با بهترین قیمت
کارگاه رویه کوبی در تهران
بهترین کارگاه رویه کوبی و تعمیر مبل راحتی و استیل در تهران با قیمت و کیفیت عالی
خودتان را اینجا معرفی کنید
بهترین کارگاه رویه کوبی و تعمیر مبل راحتی و استیل در تهران با قیمت و کیفیت عالی
تبلیغات گوگل چیست؟
تبلیغ گوگل یک روش توسعه دهی کسب و کار آنلاین است که از طریق ایجاد تبلیغات در گوگل و نشان دادن آن در صفحه اول جستجوها انجام می شود. با تبلیغات گوگل می توان سرعت دیده شدن و کاربران سایت را در عرض چند ساعت به شدت افزایش داد. به تبلیغات گوگل تبلیغات کلیکی نیز گفته میشود زیرا هنگامی که تبلیغ شما با علامت Ad در صفحه اول جستجوها قرار بگیرد، با هربار کلیک بازدیدکنندگان وارد سایت می شوند. البته شما می بایست برای این تبلیغات هزینه کنید و قطعا استفاده از آن رایگان نیست؛ چراکه بیشترین درآمد گوگل از طریق همین تبلیغات به دست می آید.یک مزیت تبلیغات در گوگل این است که فقط بابت هزینه هر کلیک از حساب گوگلی شما کسر میشود و این به هدفمند بودن تبلیغات کمک بسیاری می کند. به دلیل زود بازده بودن تبلیغات در گوگل ارزان بسیاری از سایت ها که خدمات و فروش خود را از طریق اینترنت و آنلاین انجام می دهند از همین روش برای جذب مشتری و افزایش فروش خود استفاده می کنند. گوگل ادز در واقع به واسطه کلمات کلیدی کار می کند، به اینصورت که شما تعدادی کلمه کلیدی را وارد کمپین گوگل می کنید و هربار کاربران آن کلمات کلیدی را جستجو می کنند سایت شما در صفحه اول جستجوها با علامت Ad ظاهر می شود.
نحوه ساخت کمپین تبلیغاتی در گوگل ادز
برای ساخت کمپین تبلیغاتی گام های زیر را به ترتیب انجام دهید:- ابتدا یک جیمیل معتبر بسازید؛ سپس وارد سایت گوگل ادز شده و پنل گوگل ادز را باز کنید.
- روی گزینه Campaign کلیک کرده و علامت + را بفشارید و New Campaign را انتخاب کنید.
- سپس اهداف کمپین خود را از گزینه های پیش فرض انتخاب و یا اگر هیچ کدام از اهداف، مدنظر شما نبود گزینه Create Campaign without Createa goal guidance را انتخاب کنید.
- سپس اگر تبلیغات شما برای وبسایت است آدرس آن را در محل مورد نظر قرار بدهید.
- سپس کلمات کلیدی و هزینه کلیک را نیز وارد کرده و گزینه فعال کردن را بزنید و منتظر بررسی نهایی گوگل ادز باشید. در صورتیکه تبلیغات شما درج شود پیامی برای شما به جیمیل ارسال می شود.
کمپین های پلتفرم گوگل ادز
گوگل ادز کمپین های مختلفی دارد که شما با استفاده از آنها به روش های مختلف می توانید آگهی خود را درج کنید.- کمپین جستجو Search Campaign
- کمپین نمایش Display Campaign
- کمپین نمایش پیش فرض Smart Display Campaign که تنظیمات آن توسط گوگل انجام شده و ضمن اینکه نرخ تبدیل کاربر به مشتری بیشتری دارد.
- کمپین نمایش استاندارد Standard Display Campaign که کنترل آن به دست خودتان است و تنظیمات را همانطور که می خواهید می توانید تغییر دهید.
- کمپین جیمیل Gmail Campaign که به واسطه آن گوگل ایمیل های مرتبطی را به کاربران نمایش می دهد. این کمپین به کاربران اجازه می دهد تا با کارفرمای سایت در یک پلتفرم خصوصی ارتباط برقرار کنند.
- کمپین خرید Shopping Campaign
- کمپین ویدیو Video Campaign
- کمپین اپلیکیشن App Campaign
- کمپین هوشمند Smart Campaign
- کمپین کشف کردن Discovery Campaign
نحوه ارائه تبلیغات توسط گوگل ادز
زمانیکه شما در حال ساخت کمپین تبلیغاتی در گوگل ادز هستید، سیستم گوگل از شما می پرسد که روزانه چقدر می خواهید برای آگهی تان هزینه کنید و بعد دو گزینه برای ارائه تبلیغات به شما می دهد که یکی ارائه استاندارد و دیگری ارائه سریع است. ارائه استاندارد در واقع همان تنظیمات پیش فرض گوگل تلقی می شود.ارائه استاندارد تبلیغات: در این روش گوگل بودجه روزانه شما را از درج آگهی به صورت برابر در طول روز تقسیم می کند. این روش ارائه ضمن مقرون به صرفه بودن برای شما و اینکه شما می توانید آگهی خود را در ساعات مختلفی از شبانه روز ببینید، دو نقطه ضعف هم دارد. یکی اینکه ممکن است گوگل ادز قادر نباشد همه بودجه روزانه شما را مصرف کند، دیگر اینکه ممکن است گوگل ادز آگهی شما را در ساعاتی از شبانه روز که بیشترین احتمال بازدیدکننده را دارید ارائه ندهد و اینگونه شما تعدادی مشتری احتمالی را از دست می دهید. توصیه می شود کار خود را ابتدا با این روش آغاز کرده و بعد از اطمینان حاصل کردن از افزایش رتبه و بازدید، از روش ارائه سریع آگهی برای ارتقای سایت خود استفاده کنید.
ارائه سریع تبلیغات: این روش ارائه همانطور که از اسمش پیداست توسط گوگل ادز با بیشترین نرخ و در همان ساعات اولیه روز انجام می شود. تنها ریسک این روش این است که احتمال خیلی زیادی وجود دارد بودجه شما با سرعت بیشتری تمام شود. البته اگر بودجه زیادی برای آگهی روزانه در نظر گرفته اید و خیالتان هم از بابت مشتری های خود راحت است بنابراین، این روش مناسب شما خواهد بود.
انواع استراتژی قیمت دهی یا مزایده در گوگل ادز
به هنگام ثبت تبلیغ در گوگل ادز گزینه ای وجود دارد که در آن گوگل ادز از شما می خواهد استراتژی قیمت دهی یا Bid Strategy را انتخاب کنید. از طریق این استراتژی شما انتخاب می کنید که چگونه می خواهید هزینه تبلیغات خود را مدیریت کنید. استراتژی های متنوعی را گوگل ادز در اختیار کاربران قرار داده تا بسته به نیاز خود یکی را انتخاب کنند. استراتژی قیمت دهی در گوگل ادز به دو دسته دستی و اتوماتیک تقسیم می شود که هر کدام ویژگی های خاص به خود را دارد.انتخاب استراتژی دستی: با انتخاب این استراتژی شما کنترل همه کمپین های خود را به دست می گیرید و تمام زمان مورد نیاز را خود شما مدیریت می کنید. زمانیکه شما این استراتژی را انتخاب می کنید به طور اتوماتیک تمام کمپین های شما با همین استراتژی دستی کنترل خواهند شد، مگر اینکه یکی یکی وارد کمپین ها شده و تنظیمات آنها را به اتوماتیک تغییر دهید. انتخاب این استراتژی به زمان خیلی زیادی نیاز دارد؛ بنابراین اگر وقت کافی برای مدیریت کمپین های خود ندارید نباید استراتژی قیمت دهی آنها را به طور دستی انتخاب کنید. اگر تازه کار هستید، بودجه محدودی دارید و یا به طور کل زمان کافی ندارید این نوع استراتژی دستی مناسب شما نخواهد بود. نکته مهم دیگری نیز وجود دارد و آن این است که با انتخاب استراتژی دستی گزینه ای با عنوان Enhanced CPC به طور خودکار برای شما روشن می شود که کمی از کنترل استراتژی قیمت دهی را به دست می گیرد و باعث افزایش نرخ تبدیل کاربر احتمالی به مشتری واقعی می شود. البته پیشنهاد می شود اگر قصد دارید خودتان کنترل کامل این استراتژی را به دست بگیرید این گزینه را در تنظیمات خاموش کنید.
انتخاب استراتژی اتوماتیک: همانطور که از نامش پیداست این استراتژی قیمت دهی کاملا اتوماتیک بوده و تمام کنترل آن به دست گوگل ادز مدیریت می شود. استراتژی اتوماتیک مناسب افراد تازه کار یا کسانی است که زمان زیادی برای آپدیت کردن قیمت کمپین های خود ندارند. ضمن اینکه این استراتژی خود دارای چندین زیرمجموعه است که در ادامه هرکدام را جداگانه توضیح می دهیم.
- Target CPA: یکی از گزینه هایی که در استراتژی اتوماتیک به شما کمک می کند نرخ تبدیل بالاتری داشته باشید همین است. CPA مخفف Cost-per-aquisition و به معنی هزینه بابت هر استفاده تلقی می شود.
- Target ROAS: این ورژن از استراتژی اتوماتیک که مخفف Return on Ad Spend است، نه تنها نرخ تبدیل را افزایش می دهد بلکه ارزش و اعتبار آن را نیز بیشتر می کند. ROAS به معنی بازگشت سرمایه است که به عبارت دیگر وقتی شما برای تبلیغات هزینه و سرمایه گذاری می کنید، با افزایش نرخ و اعتبار تبدیل کاربر به مشتری باعث بازگشت هزینه ها می شوید. اگر تمام نگرانی شما بابت همین مساله بازگشت سرمایه است بنابراین، این گزینه را حتما انتخاب کنید.
- افزایش کلیک Click Maximize: این استراتژی قیمت دهی به شما کمک می کند قیمت ها را به گونه ای تنظیم کنید که بیشترین کلیک نصیب شما بشود. اگر هدف شما افزایش بازدیدکنندگان به سایت است، پس این گزینه خوبی خواهد بود.
- افزایش نرخ تبدیل Maximize conversion: اگر مایل هستید بیشترین نرخ تبدیل را بعد از تبلیغ شاهد باشید این استراتژی به شما کمک خواهد کرد. این استراتژی از موتورهایی که بیدهای bid شما را بهینه می کند، استفاده می نماید تا فقط متناسب جستجوهایی باشند که سایت شما را به سمت نرخ تبدیل بالا هدایت کنند. با این استراتژی از هدررفت بیدها برای جستجوهای نامرتبط جلوگیری می کند؛ به عبارت دیگر تبلیغ شما برای افرادی ظاهر می شود که به دنبال چیزی از سایت شما هستند.
- Target search page location: این استراتژی تعیین کننده مکان تبلیغ شما در صفحه جستجوها است، زیرا به گوگل می گوید تبلیغ شما را در صفحه اول و در بالای صفحه قرار دهد. این استراتژی خیلی خوبی است که از طریق آن تبلیغ شما جلوی چشم مشتریان احتمالی قرار بگیرد.
- Target outranking share: این استراتژی نیز بسیار مناسب است زیرا باعث می شود تبلیغات شما همزمان با تبلیغات رقبای شما ظاهر نشوند. با کمک این استراتژی می توانید یک دامنه مشخص را تعیین کرده و بعد گوگل به طور اتوماتیک بیدها را تنظیم می کند که متناسب با همین دامنه باشند.
انواع حالت های تطبیق کلیدواژه یا Keyword match types
این مورد مهمترین بخش در راهنمای گوگل ادز ۲۰۲۰ است و دانستن آن به شما کمک می کند یک تبلیغ ایده آل و پر کلیک را ایجاد کنید. لازم به ذکر است که بهره برداری صحیح از حالت های تطبیق کلیدواژه آسان نیست، زیرا تشخیص آنها از هم می تواند دشوار باشد. هر نوع از حالت تطبیق کنترل کننده این است که کدام سرچ به بازدید از تبلیغ شما منجر می شود. به عبارت دیگر حالت های تطبیق کلیدواژه تعیین کننده میزان شباهت جستجوهای کاربران با کلمه کلیدی است که به کمپین های خود معرفی کرده اید. انواع حالت های تطبیق را با هم بررسی می کنیم.- حالت Broad match: این حالت تطبیق پیش فرض است که گوگل برای همه واژگان کلیدی شما مقرر می کند، مگر اینکه شما آن را تغییر دهید. استفاده از این حالت تطبیق کلیدواژه، تبلیغ شما را به همه مردم که چیزی شبیه به کلیدواژه مورد نظر شما را تایپ کند نشان می دهد. فرق نمی کند یک کاربر کلمه را اشتباه تایپ کند، از مترادف و یا از هم خانواده استفاده کند، نتیجه جستجوهای کاربر تبلیغ شما را هم نشان خواهد داد.
- Modified Match Type: این حالت پرکاربردترین حالت تطبیق کلیدواژه است. برای فعال کردن این حالت شما گروهی از واژگان را به عنوان زیرمجموعه کلیدواژه انتخاب می کنید که فرقی نمی کند به چه ترتیبی باشند. در اینصورت اگر کاربران هرکدام از آن کلمات را جستجو کنند، حتی اگر کلمه در عبارت و جمله به کار رفته باشد، تبلیغ شما برای آنها نمایش داده می شود.
- Phrase match: این حالت تطبیق جستجوهایی که به تبلیغ شما می رسند را بسیار محدود می کند زیرا باید کاربر یک عبارت خاص را سرچ کند تا تبلیغ شما برای او نشان داده شود. عموما این حالت تطبیق با علامت های نگارشی "" همراه است و به گوگل ادز معرفی می شود. کاربر می بایست عین عبارت را جستجو کند یا قبل و بعد از آن کلمات خاصی در جمله باید وجود داشته باشد تا تبلیغ شما نشان داده شود.
- Exact Match: بیشترین محدودیت در این حالت تطبیق کلیدواژه وجود دارد، چراکه کاربران باید عین کلمه مورد نظر را سرچ کنند تا به تبلیغ شما منجر بشود. این کلمات کلیدی با علامت [] به گوگل ادز معرفی می شوند؛ یعنی اینکه اگر شما می خواهید گوگل از این حالت تطبیق کلیدواژه برای شما استفاده کند می بایست کلمه کلیدی مورد نظرتان را با این علامت نگارشی در کمپین تبلیغاتی خود وارد کنید.
- Negative Keywords: این حالت تطبیق دقیقا برعکس عمل می کند. یعنی اینکه شما به گوگل ادز می گویید چه کلماتی را نمی خواهید که منجر به نشان دادن تبلیغ شما بشوند. ممکن است که تعدادی واژه به کار شما مرتبط باشند ولی شما نمی خواهید بر آنها سرمایه گذاری کنید؛ لذا می توانید با این حالت تطبیق، آنها را به گوگل ادز معرفی کنید.
هزینه تبلیغات در گوگل به چه شکل است
همانطور که قبلا گفته شد تبلیغات در گوگل نیاز به صرف هزینه دارد که البته استفاده از آن به دلیل افزایش میزان فروش، ارزش ریسک کردن و سرمایه گذاری را دارد.ابتدا شما باید مبلغی پول را در حساب گوگل خود قرار دهید مثلا پنجاه دلار، و سپس تبلیغات خود را درج کنید. در اینجا با هر بار کلیک کاربران بر روی تبلیغ از شما مبلغی مثلا پنج سنت کسر می شود. بنابراین می توان گفت که هزینه تبلیغات به ازای هر کلیک حدود پنج الی شش سنت محاسبه می گردد؛ اما عوامل مختلفی بر این هزینه تاثیر می گذارند که در ادامه آنها را بررسی می کنیم.
- انتخاب کلمات کلیدی
- رقابت
- شناخت رقبا
- افزایش نرخ کلیک روی تبلیغ
- افزونه های تبلیغاتی گوگل
افزونه سایت لینک: این افزونه به شما اجازه می دهد لینک چند سایت را در آن قرار دهید.
افزونهStructured Snippet : در این افزونه امکان نمایش محصولات مانند آموزش ها و فروش ویژه و غیره وجود دارد.
افزونه Callout: در این افزونه کاربر می تواند از جملات جذاب و گیرا مثل پشتیبانی تخفیف و غیره استفاده کند.
افزونه تماس: در این افزونه می توانید شماره تماس و پشتیبانی سایت را مشاهده کنید.
افزونه اپلیکیشن: با کلیک بر این افزونه مستقیما به سمت دانلود اپلیکیشن موردنظر فرستاده می شوید.
افزونه تصویر: این افزونه دارای تصویری از تبلیغ است که باعث جذب و افزایش کلیک آن می شود.
نظرات و سوالات کاربران
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.