نظریه تشکیل و ترکیب در طراحی وب
دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
افزونه فرم ساز آسان
فرم ساز آسان اولین فرم ساز کاملا فارسی وردپرس
فرم ساز آسان اولین فرم ساز کاملا فارسی وردپرس
خرید ورق گالوانیزه رنگی
خرید انواع ورق گالوانیزه رنگی با بهترین قیمت
خرید انواع ورق گالوانیزه رنگی با بهترین قیمت
کارگاه رویه کوبی در تهران
بهترین کارگاه رویه کوبی و تعمیر مبل راحتی و استیل در تهران با قیمت و کیفیت عالی
بهترین کارگاه رویه کوبی و تعمیر مبل راحتی و استیل در تهران با قیمت و کیفیت عالی
بلیط هواپیما مشهد تهران
خرید بلیط هواپیما مشهد تهران
خرید بلیط هواپیما مشهد تهران
بلیط هواپیما تهران شیراز
خرید بلیط هواپیما تهران شیراز
خودتان را اینجا معرفی کنید
خرید بلیط هواپیما تهران شیراز
نظریه های طراحی و طراحی وب
یک سوال همیشه مطرح است، چه طراح وبی یک طراح وب خوب است ؟ آیا همه چیز بر اساس استعداد و نبوغ است ؟ آیا طراحان خوب یک چشم ویژه دارند که میفهمند چه چیزی را کجا قرار بدهند و چه چیزی را کجا قرار ندهند ؟ یا یک منطق و قوانین خاصی در پشت این طرح های فوق العاده وجود دارد ؟ آیا طرح های زیبا و دلپسند بر اساس ذوق و قریحه یک انسان خاص به وجود آمده و همه اش سلیقه ی یک انسان میباشد یا برگرفته از قوانین منطقی و محاسبات دقیق و فکر و اندیشه است ؟در این مقاله به بررسی قانونی میپردازیم که باعث میشود یک طرح خاص شود، اگر یک طراح هستید باید این قوانین را بدانید و همچنین درک کنید که طراحی نیز برای خود اصول و قوانین خاصی دارد، اینگونه نیست که برحسب سلیقه ی خود Contrast یک عکس را زیاد کنید و سپس با Brightness بسیار زیاد یک تصویر درخشان درست کنید و سپس به طرح خود افتخار کنید !! بلکه باید طبق اصول و قواعد خاص از امکانات استفاده کنید، ساختن یک طرح زیبا مستلزم قاعده و قانون است.
قانون تشکیل و ترکیب
قانون تشکیل و ترکیب یا قانون Gestalt از یک کلمه ی آلمانی گرفته شده است و به معنی شکل کلی یک فرم و اثر میباشد، بسیاری از طراحان وب وب هنگام طراحی توجه بسیاری به جزییات میکنند درحالی که از کلیات غافل هستند، بر روی لبه های تیز و گرد تمرکز میکنند، بر روی مقدار سایه و درصد آن حساس هستند، به فونت ها توجه بسیاری میکنند، همه ی اینها خیلی خوب و قابل تقدیر است، اما وقتی که کاربر برای اولین بار وارد صفحه ی وب میشود توجه زیادی به این مسئله نمیکند، ذهن مردم در ابتدا تنها شکل کلی و ظاهر کلی را در نظر میگیرد، برای مثال به عکس زیر نگاه کنید :حالا مثالی میزنیم که به شما نشان دهیم جزئیات چندان مهم نیستند، به تصویر زیر نگاه کنید، در ابتدا و یک نگاه کلی هر دو تصویر کاملا مشابه هم هستند :
- پرنده ی مشکی در بالا-چپ تصویر در هر تصویر به جهت متفاوتی نگاه میکند.
- لبه ی کلاه اسپانیایی مرد در سمت چپ تصویر متفاوت است.
- چوب دستی مرد در تصویر سمت راست ضربه خورده است و تیره تر است.
- آجرهای انتهایی خیابان در تصویر سمت راست بزرگتر و پهن تر است.
- زن در تصویر به دو جهت مختلف نگاه میکند.
به یک مثال دیگر نگاه میکنیم :
مثال هایی که زدیم در طراحی هر وبسایتی اتفاق می افتد، طراحی شما اصولا به صورت جز به جز توسط مردم عادی درک نمیشود، بلکه تمام مردم آن را کاملا سرهم و کلی میبینند، زمانی که شما یک طرح را میبینید و از آن خوشتان می آید، تصمیم میگیرید به جزئیات آن توجه کنید و سپس با خود میگویید که چه طرح زیبایی است، جادوی طراحی نیز درواقع همین میباشد، نباید تنها به جزئیات توجه کنید و کاملا غافل از کلیات شوید بلکه کلیات در لحظه ی اول کاملا مهم هستند و اگر خوب نباشند طرح شما مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.
از یک نفر بخواهید که طرحی از Big Ben ، برج Eiffel یا اهرام مصر بکشد،، برخی مردم تصاویر این مکان ها دیده اند، برخی هنگام عبور هواپیما و قطار این مناطق را دیده اند و برخی از نزدیک دیده اند، در نهایت تصور آنها متفاوت است اما در نهایت همه یک مدل شکل را میبینیم که شبیه به هم هستند :
نظرات و سوالات کاربران
مفید بود